Jump to content

Mistet kniv ut av sliren :(


Jonas86

Recommended Posts

Hei!

 

Mistet kniven ut av sliren da jeg var på en ukestur med packraft i sommer, er det mulig å få laget ny kniv som passer til sliren noen plass?

Og koster det sjorta? Kunne tenkt meg til å få "omarbeidet" slire slik at det blir låsing på den slik at eventuelt ny kniv ikke kan falle ut? 

Link to comment
Share on other sites

Det er helt klart mulig å lage en kniv som passer sliren, det gjelder bare å være nøyaktig når man lager kniven. Jeg tar ikke på meg slike oppdrag, men du finner garantert en eller annen knivmaker som gjør det. Hva det koster, spørs vel helt på knivmakeren, materialer som er brukt etc. Det er jo knivmakere i Norge som selger kniver til kostpris omtrent, og brukes det rimelige materialer så blir kniven rimelig men du kan naturligvis ikke forvente en plagsomt pen kniv.

 

Og ha noen meninger om hva som er mulig med den gamle slira er vanskelig å ha når man ikke har sett slira, men joda lar seg alltid gjøre å endre ting, hvor pent det blir er vel en annen diskusjon :) Selv hadde jeg nok kjøpt meg en ny kniv med ny slire :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...