Jump to content

knivstål og herding


østeberg

Recommended Posts

har lyst til og begynne å lage mine egne knive, har sett en del filmer av cough costum om hvordan man gjør dette med ganske enkle verktøy. det jeg lurer på er om damasteel rwl 34 er egna til å lage kniv med stock removal metoden eller er det et krevende stål? er noen rundt elverum som tar på seg å herde dette stålet da jeg ikke har utstyr til slikt? 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det er et greit stål til "stock removal" (ikke egna til å smies), men det er en ståltype som egner seg best til jaktkniver og du bør ikke ha for spiss eggvinkel på det.

Kjenner ingen i Elverum som har herdeovn.

Du kan komme innom standen min (Fredrik Haakonsen) på knivtorget under jakt og fiskedagene denne uka så kan du få noen tips. Den er mellom boden til norsk knivforening og knivsliperne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...