Jump to content
Chiefen.v-2

Import av trofeer; how to?

Recommended Posts

Det nærmer seg visst eksport fra SA av noen trofeer, hva må jeg gjøre på min side?

Det må vel være et firma som tar i mot og forteller sakene inn til Norge?  Anbefalinger?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har fått ting via Labradorcargo.dk tidligere. Mener det ble fortollet osv. hos Eimskip i Fredrikstad. Har reist via reiseoperatør som har tatt seg av det meste, så har ikke styrt så mye med slikt på egenhånd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har gode erfaringer med Labradorcargo.dk fra Namibia, sjøfrakt per container, det tar si tid men prisen er ikke avskrekkende. Regn med 12. - 14.000,- for en passe stor trekasse..

 

Fikk sendt trofeer fra Botswana via SA,  med flyfrakt av Turkish Airlines.....fikk en helt aldeles sinnsyk regning....så hold deg unna alt som heter flyfrakt..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi har brukt labrador cargo og flyfrakt hver gang og er kjempefornøyd, det har vært liten prisforskjell på fly og båtfrakt.

Vi spurte i hvert tilfelle både på fly og båtfrakt og det var ikke store forskjellen på noen av kassene, det lønner seg og be om tilbud på begge deler og be om tilbud på forhånd så man slipper noen overraskelser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har alltid brukt flyfrakt og har aldri hatt noe tull. Som speditør her hjemme har jeg de siste gangene brukt SAS Cargo Trustforwarding. De fikser også videre transport her hjemme og alt blir levert på døra (tror jeg betalte rundt 800kr sist, Gardermoen-Skien) Legger ved en skjermdump av siste invoice fra Botswana.

Som dere ser, kom selve flyfrakten på ca 1200 US$. Men myndighetene i SA er ganske grådige for å ha en forsendelse i transit og dette fordyrer selvfølgelig. Dette unngås selvfølgelig når man jakter i SA.

IMG_0607.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×