Jump to content
Hare4

Kite 2.5-15X56 innkjøpt!

Recommended Posts

Har handlet meg ny kikkert, og valget falt på nykommeren Kite, selv om jeg enda ikke har hørt om noen som har prøvd den eller kjøpt den! Noen flere som har prøvd kikkert fra Kite?:) 

IMG_3351.JPG

IMG_3353.JPG

IMG_3354.JPG

IMG_3360.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet ikke helt hva jeg skal sammenligne den med, ble litt overrasket over at ikke jeg fant noe å sette fingeren på foreløpig. har hatt flere Swarovski Z6i, Z4i, Zeiss HT, Leica Magnus +++ og vil si denne klarer seg veldig bra i forhold. Den er veldig lys å se gjennom, bredt synsfelt, klar helt ut til kantene, tynt trådkors, rund og fin rød lysdot som kan justeres veldig liten og stor nok til å brukes om dagen også.

 

 Det blir vanskelig å forsvare prisen på Z6i, Z8i, V8 og Magnus med denne tror jeg. Eneste du mister med denne er dag/nattmodus :)

 

Hadde vært gøy å høre om flere har prøvd denne og kanskje di andre modellene 1-6 eller 2-12 ? :)  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har sett på denne selv. Virker interessant. Hva måtte du gi for den? Ser at prisene varierer en del. Enkelte operere med priser rundt 14-15 tusen. Med slike priser blir det vell vanskelig å konkurrere med Zeiss V6. Men jeg har også sett 1,6-10x42 versjonen for rundt 11 tusen. Denne tilbyr ikke Zeiss.

Tårnene på denne så lovende ut med tanke på jaktbruk. Er de kurante å nullstille?

 

Fint om du kommer med en rapport når du har brukt den litt.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så i en 2-12x50 i går faktisk. Veldig klar og fin å se i, det eneste jeg bet meg merke i var det mindre synsfeltet sammenlignet med en z8i 2-16x50... diameteren på selve bilde man ser virker en del mindre... men helt klart mye kikkert for pengene

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minner mer om Zeiss sin HT 2.5-10x50 med tanke på synsfelt, z8i er veldig bred i synsfeltet:) min HT er ikke helt klar i kantene , det er Kite, den har og en lysbryter som gjør at ikke lyset går av hele tiden når du har gått med børsa på ryggen ;) 

Edited by Hare4
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå har jeg fått testet siktet skikkelig på dagtid og nattestid, her er mine erfaringer med siktet:      

 

Pluss: Stort synsfelt, krystallklar ut til kantene, ingen fisheye, lett zoomjustering, lysprikk som kan brukes både om natten og dagen,  Veldig lys å klar sent på kvelden/måneskinn minner mye om Zeiss HT og Z4i egenskaper!, ikke medforstørrende, tynt fint trådkors og overkommelig pris.

 

Minus: lyset går ikke av av seg selv, må skrus av etter bruk og er litt kresen på øyeplassering(mulig det er bedre på andre modellene med mindre forstørrelse).  Trodde den ble litt slørete ved full zoom, men det viste seg bare at det var demperen som synes litt i nedre kant av kikkerten, se det ene bildet med 6x zoom så ser du litt av demperen?

IMG_3391.JPG

IMG_3388.JPG

IMG_3361.JPG

IMG_3366.JPG

IMG_3372.JPG

Edited by Hare4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×