Animalhunter Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Noen som har noen tips. Tenkte jeg skulle prøve å ordne noen spekepølser for å bli kvitt noe viltkjøtt.. Men ser prisen varier mellom 2000 til 10000.. Så kan en til 2000 fungere greit for noen som skal lage noen spekepølser hvert år? Gjerne kom med tips og merke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Vi bruker Tre Spade sin TC-22 Elegant Plus kvern til å stappe pølser med og den fungerer helt utmerket. Da tenker jeg at annet utstyr fra samme ptodusenten også er bra. De lager en manuell stapper - Minnie - som etter sigende håndterer 5 liter kjøttdeig og prisen ligger på 2000,- kroner - den er riktignok manuell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animalhunter Posted December 22, 2016 Author Share Posted December 22, 2016 Har akkurat samme kjøttkvernen, men har ikke tuten for pølsestapping og ikke klarte jeg finne det på internett heller.. ? Edit Jeg fant etter litt mere googlesøk.. Da slapp jeg unna med 55 kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkE Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Har brukt den 3 eller 5 liters stapperen fra tre spader, fungerer helt ypperlig. Byttet til en noe større enn fra nettojakt.no, fungerer supert den også, men må innrømme at jeg foretrakk den litt mindre fra tre spader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draug Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Jeg har en 3 liters stående Master's Choice pølsestapper. Det er den eneste stapperen av den typen jeg har brukt (jobbet på Nortura en gang i tiden, men de pølsestapperne som brukes der er i en litt annen klasse), så om den er bedre eller dårligere enn andre er det vanskelig for meg å si noe om. Men jeg er veldig godt fornøyd med den ihvertfall. Ville kanskje gått for 5liters istedetfor hvis jeg skulle kjøpt i dag, men det er veldig grett å fylle på, så man må produsere temmelig mange pølser før det skal ha så mye å si rent tidsmessig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deerhunt Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Jeg gikk for Master's liggende 3 liter stapper. Hadde da byttet ut min gamle på 3 liter. Den til Master er meget stødig og enkel i bruk. Jeg ble overrasket over hvor lite deig som ble igjen når den var kommet til endes. Se gjerne en liten testfilm jeg har laget om den. Jeg lagde 14 meter med hjortetørrmør og 14 meter med hjortedampemør i høst, i tillegg laget noen meter for en nabo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.