Jump to content

Indrefilet av villsvin.


vts

Recommended Posts

Har akkurat smakt på indrefilet av villsvin. Har skutt den selv.

Kjøttet ble seigt og smakte veldig rart. Der gikk begge inderefilene i søpla.

 

Lagde en gryte med samme villsvin for noen uker siden. Det smakte litt stramt av vilt.

 

Finnes det oppskrifter så gjør villsvin spisbart? Har mest lyst til å kaste resten av grisen.

Link to comment
Share on other sites

Hvor lenge hang det til mørning....

Tipper det var et døgn eller to.

Har ingen erfaring med villsvin. Men mørning er vel her, som på annet vilt ca 40 døgngrader. Viltkjøtt er mørt før dødsstivheten setter inn (noen timer), men etter det må det mørnes tilstrekkelig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...