Jump to content

Cerakote gammel revolver


stoney

Recommended Posts

Har en gammel engelsk antikk revolver som har en del pitring på den ene siden av tønna,ellers er den fin. Det jeg lurer på er å børste ren der pitringa er og deretter syrevaske den. Tenkte å bruke kjemisk stål der hvor pitringa var etter grundig rengjøring. Vil cerakote av den typen som må varmes opp feste seg skikkelig der jeg har brukt kjemisk metall? Har brukt kjemisk metall som tåler endel varme.Våpenet skal pyntes litt på da den er stygg som bare faen. Våpenet har ingen stor samleverdi så er ingenting å tenke på. Noen av dere gutta som har prøvd dette?

Link to comment
Share on other sites

Cerakote som herdes i ovn er desidert best. Cerakote som luftherder er også bra. For bra resultat bør du følge bruksanvisningen. Dvs. Blåse emnet med aluminiumsoksid. Så lenge overflaten ikke er for glatt og er avfettet skikkelig, så fester det seg.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor ikke gjøre noe som kan se mer originalt ut? Kaldblånering er relativt enkelt og om man gjør et bra forarbeid så får man et utrolig fint resultat. Noe blå gelèaktige greier man smører på, resultatet er instant og når man er ferdig så vasker man det i vann og etterpå går man over med noe olje. Utrolig fint.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...