Reveenkemaker Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Nærmer seg jul og det blir nok julegjester i år også og med 1 1/2 hjort i fryseren så det spørs om det ikke må tines noe. Blir folk fra 9 til 89år så trenger å få til noe som alle klarer å like. Tenkte på stekt sellerirot, pottetmos og syltede pærer som tilbehør, men lurer på hva jeg burde satse på av hjortens kropsdeler. Blir 5-7 voksne samt muligens 2 barn så en sadel blir kanskje litt lite? Åpen for råd og forslag for hva som kan bli en fin mager viltmiddag etter dager med pinnekjøtt, medister og svineribbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnerside Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Hørtes godt ut. Mitt tips er Indrefilet av hjorten. Vil tro du får maks resultat med denne resepten Personen på 89 har heller ingen problem å tygge den fileten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reveenkemaker Posted December 20, 2015 Author Share Posted December 20, 2015 Litt redd indrefilet blir lite for 9personer. Er vell ikke så mye på ei kolle? Sadel kanskje? Sannelig usikker da jeg ikke er helt dreven i å ha mer en 5 ved middagsborde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunnerside Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Ja helt sant tenkte ikke på det Men du har jo flere ytrefileeter og en kombinasjon med indrefilet så tenker jeg nok du drar dette i havn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.