Jump to content

Speke hjortepølse?


lilleulv

Recommended Posts

Da er det nok salt (forhåpentlig). Når pølsene er ferdig stappet henger du de opp i fuktig miljø en uke og så på et mørkt og luftig sted. Minimum 3 - 4 uker litt avhengig av hvor tjukke de er. Du ser om de er ferdige dersom de har samme fargen tvers igjennom. Skjær en pølse i to etter 4 uker for sjekking. Ser den tvilsom ut så kan du rett og slett pakke skjæreflatene inn i Glapak/Clingfilm og la prosessen fortsette.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...