Jump to content

Emir

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Emir's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Tusen takk @8X68S Da skal jeg ikke kjøpe unødvendig mye utstyr. Gleder meg til å få prøvd en del her og der før jeg bestemmer meg. Takk for all hjelp alle sammen!
  2. Jeg skjønner at man ikke skal være altfor gjerrig på haglen. Skal ta jegerprøven nå til våren når det blir mulig og så skal jeg få forsøkt å prøve noen forskjellige. Tenker O/U hagle, men den kan rett og slett ikke være så altfor dyr. Kanskje noen på kurset eller i jaktforeningen har noe godt å selge. Det må nesten være under 10.000 Takk for hjelpen.
  3. Tusen takk, det skal jeg ta med meg videre Johan. Skal høre litt rundt på butikker i nærområdet.
  4. Noen som har noen forslag til gode hagler da? Hva man ser etter, evt. noen modeller som er solide og gode? Har gjerne lyst på noe som kan vare Tusen hjertelig for alle tilbakemeldinger.
  5. Hei og ho! Jeg er ny her så først og fremst, hallo til alle dere. Jeg er en kar i 20-åra og har en trang til å benytte meg av det naturen har å tilby. Har alltid vært glad i å fiske, men har alltid tenkt at jeg ville prøve jakt. Skal ta jegerprøven i Bergen når vår-kursene blir listet, men i påvente av det så tenkte jeg at jeg skulle forsøke å finne et pris-estimat for hvor mye dette kommer til å koste. Jeg vil anta at dette er litt som å kjøpe din første bolig, grusomt dyrt første gangen, merkbart billigere de andre gangene. Når det er sagt, så aner jeg veldig lite. Har tenkt til å gå på ARK eller en annen butikk for å se om de har noen gode bøker om jakt der jeg kan lære det grunnleggende ved siden av jegerprøven. Men. Hva trenger man? Jeg har nok størst interesse av å drive småviltjakt. Har hørt fra en venn at det er godt mulig i Hordaland, men også Oppland traktene og det er to plasser jeg er mye. Jeg har da altså resonert meg til at jeg burde kjøpe en hagle, når den tid kommer, men hva ser man etter? Jeg ruller på ingen måte i penger, så jeg antar at et forum eller Finn er min gode venn her. Noen som har gode forslag til noe som varer, skyter godt, er noe begynner-vennlig og ikke koster skjorta? Angående alt annet. Er det noen som har en liste over hva de alltid har med seg på tur? Eller en generell utstyrs liste som du burde ha på jakt? Mye snakk om camo-klær osv. men hvor nødvendig er dette, og må én ha for forskjellige sesonger? Jeg har prøvd å se rundt omkring og alt koster jo grusomt mye penger, så når du skal ha alt fra forskjellige sesonger til alt mulig rart, så blir det jo dyrt. Tenkte å høre her for å høre på deres ekspertise. Jeg er interessert i å investere en 10-20.000 om ikke litt mer, men helst ikke. Det er et begrensende budsjett, er det for lite? Beklager noe usammenhengende tekst. Riktig godt nyttår.
×
×
  • Create New...