Jump to content

TorgeirRye

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TorgeirRye's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Om du ser 3:52 sekunder ut i filmen, da ser du at det står: "Update menu.dat. Successfully" og 3:53 sekunder ut i filmen står det: "Update setup.dat. Successfully" dette tolker jeg som om at kamera henter inn en menu- og en oppsettfil fra minnekortet. Den leses inn under oppstart av kamera. Om disse ikke er der, eller er skadet kommer kamera i en "deadlock" dvs. det er en forutsetning at disse lastes før en menu kan vises på skjermen. ("Deadlock" kan forklares som at du f.eks skal reise med bussen, men du kan ikke gå på bussen før den kommer. Du blir da stående der, umulig å komme videre) Fremdeles gjetting ut fra erfaringer med andre dataprodukter. Håper det løser seg.
  2. En stund siden du skrev dette. Fikk du fikset problemet? Jeg kjenner ikke til slike kamera, men søkte litt på nett. Mine første tanker er om det står minnekort i kamera? Kanskje du må kjøre full runde med rekonfigurering. Det gjøres vel med at man først setter minnekortet i en PC, kjører programvaren og setter opp dine innstillinger. Deretter setter du inn minnekortet i kameraet og fortsetter der. Det er ren gjetting ut fra det jeg så i denne videoen:
  3. Takk for velkomsthilsner Sannheten er at jeg er fullstendig uinteressert i fotball. Var på Go'fot og vinnerkulturseminar med Nils Arne Eggen en gang, han klarte å tenne en bitte liten gnist av fotballinteresse i meg. Kjente at det var litt gøy å høre om taktikken med å spille hverandre god, bruke hverandres styrker til å prestere godt sammen... og alt det der. Ideene levde videre i arbeidssammenheng, men fotballinteressen gikk vel ut sånn ca. samtidig som promillen gikk ut av kroppen. Men for all del, det fasinere meg at så mange kan interessere seg for dette spillet jeg ikke forstår. Og det gjør meg heller ingen til at så mange liker det, supert at folk har felles interesser og gjør ting sammen. Jeg er, som nevnt i min presentasjon, svanger med tanken på å smi litt. Noen som har innspill til hva jeg trenger?
  4. Hei Tenkte jeg slukke presentere meg litt. Familiemann på 50 år. Bosatt i Trondheim, nei er ikke RBK-supporter. Følger serdeles lite med på sport. Mine interesser er kniver, natur, fotografering og trening. Akkurat nå er jeg i tenketanken rundt det å smi knivblad. Meldte meg inn i Norsk Knivforening for å undersøke rundt emnet, men fant fort ut at det ikke var noe forum e.l for å utveksle tips og triks. Da fikk jeg nyss i at kammeret.no kanskje hadde det jeg søkte. Mye tyder på at det stemmer Mitt fokus er brukskniver og kokkekniver. Prydkniver med alskens rosemønster og sølvpryd er ikke min interesse akkurat nå. Setter stor pris på saklige diskusjoner med overveide uttalelser som er faglig og erfaringsbasert begrunnet. Men sette umåtelig lite pris på nettroll og usakligheter. Bor i borettslag med en bitte liten garasje og ingen plass til å etablere egen smie. Så det blir kompromisser, jeg tenker å anskaffe en ambolt, og en liten gassesse. Planen er å lage essen selv. Da er man igang uten å ha brukt alt for mange penger. Bare så jeg kan kjenne på om dette er noe for meg. Teste med å smi noen knivblad. Så får man se hvordan det går.
×
×
  • Create New...