Jump to content

Chili

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chili's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jeg er storfornøyd med Norrøna "dovre" jaktdress. Jeg har sittet i timesvis i høljeregn i den uten å bli våt, og den er stor nok til at jeg har plass til tykke ullklær under. Den er dog litt dyr. Ligger vel på 7000 for jakke og bukse. Tror man lett kan finne jaktdresser til en mye rimeligere penge enn dette. Jeg ville ikke valgt den nederste pga signalfargen. Om du finner på at du vil jakte på dyr som er var for farger som f.eks gås, så er det litt trasig.
  2. Om det var meg du sikter til så er jeg ikke interessert i å sitte inne på fridager fordi andre er opptatt med sitt. De fleste som jakter gås jakter også andre ting, og de jeg kjenner som er interessert i gåsejakt er opptatt når jeg kan og motsatt pga jobb, sosialt liv og andre jaktformer man driver med. Derfor er det null problem for meg å jakte solo.
  3. Nå har jeg gått til innkjøp av lokkegås og fløyte og tenkte å prøve meg på gåsejakt alene neste uke. Den følelsen når det kommer flere hundre gjess inn og sirkler rundt marka en sitter på er bare helt syk. Jeg håper jeg får et par sånne opplevelser i høst, for i år har jeg investert store penger i jaktutstyr og kunne gjerne tenkt meg litt uttelling for pengene. Skitt jakt til dere andre
  4. Fått med meg at det er skytestopp på banen i Tromsdalen. Noen som vet fremdriften her? Blir det ny bane, eller hva skjer? Og hvor er evt nærmeste leirduebane? Takk på forhånd.
  5. Aldri hørt om at det er forskjell på behandlingstid for førstegangssøkere enn for de som har våpen fra før. Jeg er jo innført i jegerregisteret og lagt ved det, har lagt ved kvittering på våpenskap sånn at de ikke trenger å etterspørre det (fordi da vil det ta lengre tid) i tillegg til at jeg har rent rulleblad, så det er vel ikke så mye å fundere over fra politiets side. Jeg har hørt fra flere jeg kjenner at de fikk godkjenning i posten på 2 dager, så derfor ble jeg overrasket over at politiet sier at det er så lang behandlingstid som 2-3 uker.
  6. Hei. Leverte inn våpensøknad på hagle i dag. Har ikke våpen fra før, men har alle papir i orden. Skulle vel være en enkel sak, men fikk beskjed om at det tar 2-3 uker å behandle den. Noen som har fått samme beskjed, men som har fått tillatelsen tidligere? Skulle gjerne sett tillatelsen i postkassa neste uke for mitt vedkommende...
×
×
  • Create New...