Jump to content

Karfil

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karfil's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Et spørsmål til.... Vil en skjev tennhetteutstøter kunne skade bunnen på hylsa nokk til å utløse et slikt senario?
  2. Du har rett... Det ville trolig ikke ha betydd noe, men jeg vil holde en liten åpning for lettere hylseseparasjon. Dersom vi antar at krutt og mengde er riktig.... Vil rester av fukt i hylsa fra eventuell vask kunne endre kruttets karakter slik at forbrenningen starter mye tregere en den skal, og at kula presses sakte ut av friflukt for så å sette seg som en "propp" i løpet, og når forbrenningen kommer i gang at trykket øker for mye før kula begynner å bevege seg? Ser for meg et lignende senario om hullet til tennhetta er blokkert, av f.eks rester etter tromling eller lignende.. Kan dette være et senario? Siste mulighet jeg kan se under nevnte kriterier er at kula ikke har blitt presset helt ned, og derved mangler friflukt... Ville noe slikt kunne gi et slikt resultat? Jeg er helt fersk, og skal begynne å lade selv så jeg spør for å lære! Veldig glad at det gikk så bra med deg!
  3. Lufter en teori.. Kan hylsene ha blitt skutt i et "Skan" kammer for så å ha blitt presset med en SE die? Jeg har forstått det slik at Skan kammerene er litt lengere en SE kammerene. Kan dette ha bidratt til hylseseparasjon?
  4. Aimpointen er etter sigene paralellakse fri. Hvordan blir det med et kikkertsikte med 1x forstørrelse? Vil du treffe der rødpunktet er selv om du kaster opp børsa og ikke får øyet helt i riktig possisjon i forhold til siktet?
  5. Det er ikke mange 10 dels mm før den tar i med zoom hjulet i bakkant.
  6. Legger ved et bilde av kikkert montert..
  7. Jeg tenkte mere på om klaringen vil bli borte når løpet blir varmt. Det er kun på et punkt det er så trangt, ellers ok så linsebeskytterene fungerer.
  8. Låner tråden litt. Jeg har akkurat montert laveste qr ringer på børsa. Klaring mellom sikte og løp er målt til 0.4mm. Er dette for lavt? Hva med varmgang? Noen med erfaring?
  9. Skal det opprinnelig være et 'deksel i fronten?
  10. Jeg har undersøkt litt og heller til at det kan være en a-tec 150 hz uten front deksel Målene stemmer i allefall veldig bra med akkurat den...
  11. Denne demperen fulgte med ei rifle jeg nettopp har kjøpt. Er det noen her som vet hvilket merke og modellbetegnelse den har? Det står ingen ting på demperen.
  12. Du kan jo forsøke på Tingstad http://www.tingstad.no/default.asp?menu=36&id=
×
×
  • Create New...