Jump to content

Linkas

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Linkas's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Linkas

    GPS

    Takk for svar Har du noe erfaring med denne selv? Vi har vurdert og kjøpe hund (jeg har falt for basset Fauve de Bretagne), da kan det jo være en smart investering i en peiler. Blir nok å Google litt nå Takk, greit og vite
  2. Linkas

    GPS

    Hei. Vurderer å kjøpe meg en GPS, tenker det er sikkert greit å ha for meg uten rettningssans når jeg er ute i skogen. Tenker på å overraske mannen med rådyrjakt i enten Hattfjelldal eller Trøndelag en plass(har litt erfaring fra Vikna), så bør være greit og få lagt inn kart på den. Lånte en av pappa, men den var håpløs. Husker ikke navnet på den heller i farta. I samme slengen, er det mulig å legge inn kart der jaktterreng er merket opp, eller bør/kan jeg det plotte inn selv? Som dere ser er jeg ganske fersk på sånt utstyr, alle tips tas imot med takk
  3. Var en som fortalte meg at ut ifra fargen på beina kunne han si hvor gammelt dyret var. Er dette noe hold i? Har kikket litt rundt å ikke funnet noe om det noe sted..
  4. Bare meg som Ikke kommer inn på den linken til raseklubben?
  5. Gikk naturbruk på Grong vgs for mange år siden, der var vi med på både rådyr-og elgjakt etter vi tok jegerprøven. Veldig spennende, og lærerikt. Jeg jaktet sammen med en bonde jeg hadde praksis hos og hans jaktlag, som veldig gjerne delte på erfaringer og tips til en fersking. En erfaring jeg håper flere ferskinger vil ha sjansen til å oppleve senere.
  6. Linkas

    Bayer

    Ser bayer kan anbefales på flere måter hørtes ikke feil ut den andre typen heller har nå noen oppdrettere på hånden som jeg skal undersøke litt nærmere. Spennende dette med å finne valp å årene fremover.
  7. Linkas

    Bayer

    Noen her som har jaktet med eller opplevd bayersk viltsporhund in action på ettersøk? Etter mye frem å tilbake, lesing om raser å vurdering, er bayeren den kandidaten som utpeker seg best. Har pratet med flere oppdrettere, men vil gjerne også vite hvordan jegere har opplevd denne rasen. Noen som vil dele?
  8. Hvis vi faller på hvit vil den også brukes på selve jakta.. Har lest en del, ville bare høre om noen hadde egne erfaringer og komme med Er noen andre raser også med i bakhodet, så får man se hva det ender med.
  9. Hei. Noen her som har svensk elghund hvit som kanskje vil dele litt erfaringer? Har tidligere hatt sort elghund, som dessverre måtte avlives i ung alder pga sykdom. Etter det hadde jeg ei tipse, schæfer/flat. retriever-mix, som viste seg å være dyktig på spor. Så da falt jeg litt for å få trent evt neste hund til ettersøk. Er dette noe den hvite er god på?
  10. Linkas

    Hei hei

    Heisann Jeg heter Linn, er snart 34 år og mor til 2 gutter på 14 og 12. Tok jegerprøven da minsten var rundt året, noe jeg hadde hatt lyst til i mange år tidligere, bare ikke fått somlet meg til det Ikke jaktet de siste årene, men har tidligere vært med på elgjakt, rådyr og rype, men har ikke skutt annet en blinken på trening. Angrer sykt på at jeg solgte rifla mi, men har mulighet til å låne den når jeg vil heldigvis Gutta går begge på skyting og synes det er moro, så har ett håp det blir konkurranseskyttere eller jegere(kanskje begge deler) av dem..
×
×
  • Create New...