Jump to content

Roffen

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roffen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Reputation

  1. Kappet fjæra et par vindinger, fungerte bra det... Så langt.
  2. Det er enkelt å bytte nål. Etter andre brudd fikk jeg to nåler gratis, koster rundt 400k stk. Prisen for bytte og jobben er ikke problemet, det er ødelagt stevne som er kjipt. Har også skutt litt GSP, men liker Benellien bedre.
  3. Jeg har skutt med WC90 i ca tre år, ingen planer om å bytte den. Har måttet bytte tennål 2 ganger, syntes den skulle holdt lenger, men ellers veldig fornøyd.
  4. Byttet til extended firingpin, registrerte da at det er en del motstand i fjære som returnerer nålen. Kan den kappes/byttes, slik at mest mulig kraft går til anslaget. Tilsynelatende trenger ikke den fjæra være kraftigere enn at nålen returneres. Eller er jeg på villspor her...?
  5. Skulle gjerne bestilt noen ekstra front sikter til min STI targetmaster. Litt smalere enn hva som sitter på i dag. Finner mange sider, men de med utvalg sender ikke ut av USA. Noen som har tips om hvor jeg får bestilt sikter? Har i dag et korn som er ca. 2,5x4mm. Det antar jeg er det samme som 0.100 x 0.160 - da måler jeg kun høyden på kornet, ikke feste. Stemmer det?
  6. Roffen

    Glock-praten

    9mm er i utganspunktet et handikap i spesialfelt. 9mm Glock blir kanskje unødvendig vanskelig. Ser at Sig har noen kompakte 9mm som går i spesial, kanskje bedre alternativer...
  7. jeg har Benelli MP90S - har vunnet flere stevner med den. Etter ca 5000 skudd har jeg opplevd 2-3 kilinger, men nå kan jeg ikke huske sist den sviktet. Måtte bytte nåla etter ett år, men ellers har denne fungert veldig bra...
  8. Roffen

    Glock-praten

    skyter mye 22 matchpistol. En ev Glock var for morofaktoren ja, men vil også treffe, så andre kompakte 9mm som går i spesialkassa kan også være aktuelt. Har du en BUL som går i kassa..?
  9. Roffen

    Glock-praten

    Et spørsmål til Glock «fansen» Hvor egnet er en Glock 19 til spesial felt dersom jeg vil skyte 9mm i denne klassen..? Skyter mye felt, og er opptatt av presisjon og resultater, men har andre våpen jeg vil bruke til «viktige» stevner. Dette blir for mere uformelle klubbstevner og trening. Det er mange meninger om Glock. En av styrkene til Glock er vel at det er ekstremt funksjonssikkert, nødvendigvis ikke den viktigste egenskapen for baneskyting. Er våpenet spesielt uegnet for all konkurranse..? Tanken er at en G19 kan bli et morsomt våpen for trening og uformelle stevner, der man kan skyte OK på et klubb(felt) stevne, og opplever progresjon etter litt trening. Tenker også at det kan ha en overføringsverdi for andre våpen/klasser å trene med et vanskeligere våpen - men det er kanskje et forsøk på å rasjonalisere kjøp av en Glock...
  10. Jeg kjøpte en "vanlig" 686 for et år siden, angrer litt på at jeg ikke kjøpte en Competitor med en gang. Nå er den fin, men bytte etter av sikter (jeg ville ha samme LPA som på competitot) og grep (samme som competitir) så ville ikke pris differansen vært så stor. Denne måtte også tilbake til børsemaker et par ganger for justeringer. Basert på min noe begrensede erfaring så er det mer variasjon mellom revolvere enn pistoler, så sjansen for å få et "mandagseksemplar" er større. Jeg vil anta at performance senter sender ut bedre produkter.. En eldre S&W er nok heller ikke dumt. Det sies at kvaliteten var bedre før. Vær klar over at kornet kan vær støpt fast på eldre modeller, for meg er muligheten for å bytte ut korn og skur viktig..
  11. Oslo Sportsskyttere har 7-felt. En forenklet feltøvelse, tre ulike avstander på egen utviklede figurer. 20, 15 og 10meter. 2 serier på hver avstand, 6x6 skudd. hver 14-dag over 7 ganger. 4 beste resultater teller. 12stk stilte til start på første lag kl. 08.00 nå på en lørdag. Dette har fungert svært bra for OSS, og trekker mange folk. At det går over tid, så man rykker opp og ned på liste er også et element som gjør det spennende. PS! Viktig at det legges ut lister etter hvert stevne, så man enkelt kan følge resultatet. Gir en drive til å møte opp neste gang. Det er gjerne et kjent navn rett over deg på lista som du gjerne vil slå..:) Stevner og uformelle klubbmesterskap er nok viktig for aktiviteter. Uten konkurranser hadde nok skytingen dødd ut for min del..
  12. Tenkte på futeral til oppbevaring ja. Litt smidigere ved transport, opp/ned av baggen osv.. Men hylsteret jeg har er rimelig trangt, så det Maskinhylstet du linker til må jeg nok også innom å kjøpe...
  13. Finner ikke egnet futeral til min Benelli WC95, samme størrelse om GSP(den er kanskje mer kjent?). Spør etter dette i alle relevante butikker jeg er innom, finner heller ingenting på nettet. Noen som har tips her..?
  14. Roffen

    Valg av 9mm

    Andre tur på banen med Sig’en. To-hånds fra 25meter samlet den bedre enn hva jeg klarer med min .22. Så X-five var nok rett valg for min del....
  15. Ved å ta denne testen https://www.synsam.no/slik-tester-du-synet-selv så er det ingen tvil om at mitt venstre er dominant, men jeg har en teori om at det ikke er veldig dominant, ettersom jeg klarer å skyte med høyre...?
×
×
  • Create New...