Jump to content

vettet

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vettet's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Politiet har jeg egentlig slutta å bry meg med. Har du fått noen brev fra de kriminelle...? nei...neivel..da er det ingen sak. Makan til toskenskap skal man grave lenge etter. Jeg gidder ikke.. Takk for svar alle.
  2. Konsekvensen ville blitt at den kriminelle ligger kald. Eventuelt trekker seg unna.
  3. Jeg har levert inn alt av fysiske våpenkort. Likevel tilbakekaller politiet mitt våpenkort. Det høres rart ut fordi det er det. Det er en sammensurium av maktorgie og trang til å styre andre som går over ethvert støvelskaft som fortrenger normal intelligens. Jeg kan vedde på at andre har opplevd samme slags merkelig fremtreden fra politiet. Jeg kan ikke være den eneste. Men da blir poenget mitt at man ville tjent på å ikke si noe, skaffe ulovlig våpen, eller søkt på våpen og løyet om bruksområdet og hatt våpen. Ærlighet straffes.
  4. Neivel. Da har politiet tilbakekalt våpenkort som ikke finnes. Jeg vet det finnes et våpenkort nr, men selve kortet finnes ikke ved avhending. Men da er vi enige i at siden politiet er grønne, så vil jeg tjene på å skaffe ulovlig våpen om nødvendig, da ikke etter våpenloven men straffelovens §18a. Jeg sier ikke at jeg skal gjøre dette, men jeg sier at jeg ville tjent på det.
  5. Da ordlegger jeg meg merkelig. Politiet tilbakekalte mitt våpenkort som jeg ikke hadde fysisk, men som de sa ta jeg hadde likevel, kanskje i papirene der. Dvs, jeg hadde verken fysiske våpen eller fysiske våpenkort, men fikk brev om at politiet tilbakekaller mitt våpenkort som de sier at jeg likevel har fordi jeg har hatt våpen før. Det er som vanlig rart hele greia.
  6. Det virker så rart dette. Den tankegangen. At jeg helt realistisk anser at det å spørre om å låne våpen er trolling, så forteller det meg at jeg bare kunne kjøpt et ulovlig våpen og tjent på det. Er du politi? For politiet har sånn tankegang. For meg er det rart.
  7. Politiet tilbakekalte våpenkort, men jeg hadde verken fysisk kort eller våpen.
  8. Gjerne flere svar fra folk som faktisk kan tenke. Gidder ikke frekke svar fra våpenidioter.
  9. Frekt. Deg er jeg ferdig med.
  10. Man taper på å være lovlydig.
  11. Jeg skrev at politiet tilbakekalte mitt våpenkort.
  12. Så hvis mafiaen kommr til deg så legger du vekk sportsskytterrifla pent og pyntelig, og kanskje gir den til de kriminelle eller hva gjør du? Som jeg ser det har politiet tapt for lenge siden. Lykke til
  13. Kanskje politiet tillegger meg våpenkort for å tillegge meg skyld. En person uten våpenkort kan da ikke straffes for å be om å låne våpen fra en med våpenkort. Derfor hadde jeg plutselig våpenkort. Javel. Eller bli kriminell. Bare et eksempel.
  14. Interessant at du sier det, at jeg nå fremstår i et dårlig lys som følge av politiets fremtreden. Jeg har hatt våpen og tidligere avhendet alle våpen etter gjeldende våpenforskrifter. §18a, avverge ulovlig angrep. Saken gjelder hvorvidt jeg skal straffes for å ha bedt om å låne våpen etter §18a. At forhandleren ikke låner ut våpen er en annen sak.
  15. Fikk brev fra politiet om at mitt våpenkort tilbakekalles på grunnlag av at jeg ble truet av kriminelle og spurte en våpenhandler om å få låne et våpen til selvforsvar iht straffelovens §18a. Jeg hadde da ikke våpen, men hadde våpenkort ifølge politiet. Ang. angriperens skyld ifølge punkt C, Jeg holdt på å kjøre av veien med bilen for å nevne en ting. Politiet spurte meg om jeg hadde mottatt trusler i form av brev, sms o.l som om de tror at kriminelle sender brev med underskrift. Jeg går ikke i detaljer. Da er det 5 år uten våpenkort fordi jeg med fullt navn spurte en medborger om hjelp etter loven. Jeg lurer på hva folket på Kammeret.no mener om det. Takk for svar.
×
×
  • Create New...