Jump to content

Axa

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Axa's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oi nå oppdaget jeg plutselig jeg har gått glipp av att du hade Thumbhole stokk på din 601! Kan du fortelle hva som er grunn til att du skifter den ut? Hva syns du om ergonomer i grepet i forhold til avstand til avtrekker?
  2. Vakkert våpen! Jeg angrer på att jeg prøvde en Blaser R8 Success. Den stokken er det mest ergonomiske jaktrifler jeg noen gang har skutt med. Men de ligger noen hakk over min budsjett. Og dessverre gjør og grs stokker det.. Jeg har sett på stokk fra Boyds som sies var prisverdig kvalitet. https://www.boydsgunstocks.com/FindAStock?Make=15&Model=A99&Action=26&Shape=06&Finish=1 Eneste klagen er att de visstnok har unormalt langt avstand mellom grep-avtrekker. På min gamle FSR 90 matchrifle så er avstandet bakside grep -> avtrekker 78mm. Er det noen som har forslag på bedre alternativ? Det trenger ikke vare tommelhål stokk.
  3. Har ikke siktet inn meg på noen produsent enda da jeg ikke har noe at sammenligne med. Har målt meg frem med krone-metoden at 10mm er minimum høyde. Da vil armen subbe borti gummien på okularet. Men kan godt slipe vekk noen mm på armen. Er det noen som har noen formening om de fra Kozap ? Det er jo ferietider så sliter med at få svar på mail fra flere butikker så fått vel ringe en runde på mandag. Alle innspill med noe læring i er velkomne!
  4. Hei. Har mange års erfaring av bane og feltskyting, men er heilt nybegynnere på jakt så trenger råd: Jeg har en gammel ZKK600 som jeg skal montere et Meopta Artemis 3-9x42 på for bruk til reinsdyrsjakt. Har fått rekommandert QR fester men er usikker hva modell og høyde som passer. Noen forslag? ///Gunnar
  5. Jeg håper på at jeg kan komme igang med er brukt for 2-3000kr. Jeg har sett på brukte Leopold og Meopta og kunne tenkt meg prøve Meopta 4A retikkel da den ikke er så ulikt iht det jeg er vant til av "optisk" avstands bedømming ved feltskyting.. http://www.meoptasportsoptics.com/en/reticles/riflescopes-3.html Men det ser ut som den min har vært tilgjengelig på 1,5-6 og 4x forstørrelse
  6. Nybegynner på jakt med lang erfaring av felt og baneskyting med dioptersikte. Jeg har null erfaring av av kikkertsikte og har nå etter og lest mange meninger og råd om sikter for reinsdyr, egentlig ikke blitt mye klokere da det er så mange forskjellige meninger. Jeg har landet på kikkertsikte med fast forstørrelse for og ha råd til en kikkert av god kvalitet. Hva anbefaler dere?
×
×
  • Create New...