Jump to content

LeifSchultz

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LeifSchultz's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Jeg har en X-Bolt kal. 223rem Duratouch modellen med 1-8 stigning og SSA låskassen, den er veldig vanskelig å få fine samlinger med. Både fabrikk og hjemmeladet. Prøvd endel hjemmeladet patroner, forskjellige lade stiger, kuler og krutt men greie ikke få bedre enn 30mm samling uansett. Det rare er at ved en lade stige på 4-5 forskjellige ladninger så samle de like dårlig uansett. Prøvd diverse fabrikk og varierer fra 40-70mm samling. Fiocchi FMJ samla dårligst og S&B sin FMJ samlet best (40mm) . Gjorde en test uten lyd demper og da skjøt den høyere og høyere for hvert skudd, skuddene la seg 1,5cm høyere for hvert skudd noe jeg syns er meget spesielt. Skal levere børsa til en børse maker og få den utredet. Så ikke fornøyd med presisjon til nå. Andre med lignende erfaringer?
  2. Prøvde for en tid tilbake litt forskjellig oppsett på slits på BP Z2M wad og fikk litt varierte skudd bilder med de forskjellige slitsene, uten slit så virke den mest som en slug, waden kom i retur. Hva slags oppsett har dere funnet ut er best til 36gram hagl, 1,85g N340 cheddite hylser og CX2000 primer? Har åpnet ett par Winchester Superspeed/ zz Pigeon der denne blir brukt og de er ikke slittet i det hele tatt. Men får fine skudd bilder med disse så de sprer jo som de skal. Men lader eg selv uten slit på denne waden så går den veldig trangt på 35m, så å si ikke spredning . Andre med samme erfaring?
  3. Noen som har Browning X-Bolt med den korteste låskassa? Har prøvd litt forskjellig fabrikk og heime ladet ammunisjon på denne og virker veldig kresen på kuler. Enkelte fabrikk ammo samle på 6-8cm og heime lada har jeg fått 3-5cm spredning på. Testa mye forskjellig med forskjellig krutt, patron lengde etc men uten hell. Nolser Ballistic Tip 40grs fikk jeg bra presisjon på. Flere som har lignende erfaringer?
  4. Ved innførsel til Norge så må det gå gjennom DSB direktoratet. Man må ha søkt på forhånd . Men ut av landet er det sikkert verre.
  5. Hehe ja IMR 800 er å få i Norge men tør ikke ta med sånt over grensa i disse tider. Kan jo bli stempla som terrorist
  6. Hehe gikk i den fella selv tidligere, men tok helt av. Handla 2000 SuperG14
  7. Men hvis du har noen SuperG 17 du vil kvitte deg med så er det av stor interesse Er vriene å få tak i
  8. Hei Gualandi har data for kruttet og hylsene du har tilgjengelig. De har data på cheddite/Fiocchi med 7mm basewad hvis eg huske rett. Og Fiocchi 616 er vel nokså nærme cx2000. Angående krutt som bygge mer i hylsa så bør for eks VV N340 være ideell til 36g bly ladninger ihvertfall. Lader selv Cheddite 12/70 med N340 og cx2000 til 36g bly, og da er SuperG17 den jeg syns passa best.
  9. Det du tenker er å lade da med 1,9-1,95g N340 til 36gram bly med BP Z2/M wads og presse de til 57,9-57,8mm? Klar over at BP gir ca 40bar mindre trykk kontra gualandi men gualandi syns jeg ga finere skudd bilde. Men cirka trykk tror du de ligge på med 1,95g N340? Har ei moderne hagle godkjent for 1150bar.
  10. Høres interessant sant ut, litt usikker på hvordan det er å få sendt krutt over til Sverige, men i Norge har vi en mulighet for å handle krutt kuler etc fra Sverige som overførsel men man må ha papirer i orden hos DSB, direktoratet for samfunnsikkerhet.
  11. Ja er ganske utrolig at det skal være eå vanskelig og dyrt å få noe fra land i europa til norge. Fatte ikke at det går ann
  12. Ja synd det skal være så vanskelig å få tak i ting fra utlandet, Norge har jo en eøs avtale som politikerne mener er til fordel for handel import etc fra andre land men det virke som bare tull hele greia. Ja bruker BP wads idag med bra resultat men har best likt gualandi wads da de gir finere skudd bilde og renere forbrenning i mine patroner.
  13. Siarm er oppe å går men 1000euro frakt til Norge er litt vel drøyt for noen poser wads. Har jetcarrier men hadde håpet noen i Europa kunne sende til Norge
  14. Noen som vet hvor man får kjøpt Gualandi wads og kan få det tilsendt til Norge? Eventuelt om noen har noen Superg17 de ønske å kvitte seg med?
  15. Ja er dyrt å få sendt til Norge for tiden. Kjenner du til noen svenske butikker som kan ha hagl/hylser/wad/ krymper etc?
×
×
  • Create New...