Jump to content

Brosmebeistet

Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Brosmebeistet's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

8

Reputation

  1. Produksjonen hos Hornady starter visst om ett par uker. Håper det flyter noen over dammen
  2. Jeg skal innrede ett våpenrom. Det skal inneholde følgende: kjøkkenbenk med vask ca 2 meter i bredden av rommet Benk med skuffer under og 1 posisjon der jeg kan ha bena under. 1 vegg til å plassere våpen har ett par spørsmål: Hva vil være fornuftig å bruke til å kle tak og vegger med ? Burde eg tenke overskap over både kjøkkenbenk og arbeidsbenk ? rommet er ca 220x470 cm
  3. Var inne å kikka, men hylser til 450 Marlin var ikke ett valg. Tror du de sender hylser til Norge ? Er det lov ? Hva med andre ting ?
  4. Det ser visst ut for at Hornady skal kjøre en runde med produksjon utpå nyåret. Får håpe noe finner veien til Norge og meg….
  5. Hei! Har fått tak i en BRNO modell 1 22lr. Noen tips til demper på demper til denne ? Skal primært brukes til trening, men det kan bli noe skjær og kråke også.
  6. Ja det er egentlig utrolig at noen svarer i slike tider. Løsningen ligger nok i å klare å lage ringer som kan tres innpå. Har tilgang til maskinering og det begynner å forme seg litt ulike løsninger i hodet. Det første som skal prøves er å lage en kon som kan utvide ett kapp fra en hylse. Ideen er å kappe ut en høyde i en hylse som svarer til 95 % av materialvolumet som mangler og tre dette utpå 450 M hylsen, for så å presse den sammen, slik at rett høyde oppnås. Den må være ca 80 % høyere på grunn av tykkelsen på magnum beltet. Dette burde være en nokså kurant sak. Verste er antagelig selve kuttingen, på en måte som gjør at man ikke mister for mye materiale.
  7. Fikk dette svaret av Starline ifb. spørsmål om hylser: Thank you for reaching out. Unfortunately, this is not a caliber that we currently carry. At this time we are very limited in new product development due to the volume of orders for most of our production lines. Once things slow down a little bit, we will consider adding new calibers to our lineup, but this is not one that is currently being considered. I apologize for the inconvenience. Thank you, Sherry Customer Service
  8. Det burde gå, men kanskje det hadde vært bedre å stemple de ut av en messingplate som har rette tykkelsen. Ett slikt verktøy kan man få laget, men det koster fort 4-5 lapper.
  9. Beltet er litt kortere, så håpet er at hylsen viser seg ut og fyller tomrommet.
  10. Forøvrig passer 300 win mag enda bedre, litt lengre til halsen.
  11. Ja det bør kunne gå bra. Eg skyter kun sub med denne, så volummessig er det bare ett pluss. Spørsmålet er vel kanskje heller om noe kan gå galt…
  12. Får man foresten kjøpt hylser i kaliber man ikke har ?
  13. Ser at 338 win mag har hylselengde til halsen på 51.82 mm. 450 Marlin er oppgitt til 53 mm. Så der er en god kandidat. Det er enklere å kappe av halsen på en 338 enn en 375 hh hylse. Litt kortere, men fortsatt nok.
  14. Ganske interessant. Dette kan gå bra. I mitt tilfelle må messingen strekkes for å forme den ekstra lengden på beltet. Antagelig kan dette gå i en operasjon. Litt usikker på hvordan maismelet ble brukt her, om det var en deig oppå svartkruttet eller om det bare var pulver. Får prøve å kappe ett par hylser og lade svakt med en liten blykule og 13 grain n32c. Noen anbefalinger for hvordan og hvor på hylsen man bør varme ?
  15. Det frister enormt å teste ut en neddreid 375 hh hylse og se om kraven former seg selv. Hva er det verste som kan skje ?
×
×
  • Create New...