Jump to content

Paracet

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paracet's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Leker du noen gang med tanken på hva som ville være den optimale pakken, de fire håndvåpnene som dekker alle behov? Morroskyting bak hytta, feltstevner, trening i klubben, kjekt å ha, zombieapokalypsen – kort sagt alle tenkelige og utenkelige situasjoner. Om du kunne starte med blanke ark, hvordan ville din liste med fire håndvåpen sett ut? Jeg er ikke helt i mål med min liste, men her er utgangspunktet. - - Glock 19 (9 mm) - - 1911 (9 mm) (Kimber eller Springfield) - - 1911 (.22) (Mest mulig lik 9 mm) Men hva da med den siste, en hardtslående revolver? Enda en pistol? Eller noe for lengre hold?
  2. Tja, om dette våpenet er klassifisert som "pistol" så vil jeg vel mene det er over gjennomsnittet vanskelig å skjule?
  3. Det er ikke bare Henry som lager disse, også Rossi lager en Ranch hand etter samme konseptet. https://www.americanrifleman.org/articles/2011/10/12/rossi-ranch-hand-review/ Og om du ser på bildet i denne linken, så ser du hvordan den skytes med en hånd. Selv om det selvsagt også er mulig å holde den med to hender. Også denne Youtube filmen fra NRA viser hvordan denne skytes med en hånd. SofaBamse: Hvorfor skulle det bli mer forbudt om folk begynte å fatte interesse for et slikt våpen, på bekostning av halvautomatiske pistoler - som eksempelvis Glock? Pistol, repeter, .357 Magnum, Metalsiluett Kan det funke?
  4. Det er her dette blir litt vanskelig, er det en pistol eller en rifle? Henry klasifiserer disse som pistol. Total lengde på vidunderet er såvidt jeg kan se 62,5 cm. Da er vel dette for kort til å være rifle, og så lenge Henry mener dette er en pistol - så burde vel også vi andre være enig om at dette er en pistol? For, jeg har ikke funnet noen regler for maxlengde på pistol? Så kommer jo spørsmålet, er det mulig å få dette vidunderet godkjent til Grov felt (eller et annet relativt mainstream pistol program)?
  5. Jeg har prøvd å søke, men jeg finner ikke noen gode svar. Spørsmålet er ganske enkelt, vil en Mare's leg være lovlig i Norge? https://www.henryusa.com/rifles/mares-leg/
  6. En lever action hagle burde man jo ha, og da starter man selvsagt hos Google. Etter å ha søkt, lest og sett til øynene ble store og tårevåte på Youtube - står jeg igjen med to alternativer. - Adler A110 (All weather) - Pardus LAX12 (Marine) Er det noen her som har erfaring med disse haglene?
  7. Godtfolk, Jeg har lenge hatt en Marlin 1895 liggende på innkjøpslisten, men har nå kommet i tvil. Skal jeg heller gå for en Henry All-Weather? (Begge alternativene er 45/70). Er det noen her som har erfaring med begge, eller som kan bidra til å gjøre valget lettere? (Eventuelt bidra til at forvirringen blir større.)
×
×
  • Create New...