Jump to content

Aya XXV

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

736 profile views

Aya XXV's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

28

Reputation

  1. Noen som vet hva betegnelsen på dette er?
  2. Har egentlig ikke tenkt til å gjøre noe. Siktet er et Nickel Supra 1-4x20. Var bare nysgjerrig. Vet ikke om vi snakker forbi hverandre, men den låser i denne: Retikkelet har jeg aldri sett før forøvrig. Ser ut som et tysk # 1 med en sirkel rundt spissen.
  3. Takker så mye. Googlet litt basert på svaret ditt men er ikke så stø i tysk.. Bakre basen virker å være til et "SEM-Schlösschen" utifra denne siden: Er dette det samme som du mente?
  4. Er det noen som har peiling på hva dette kan være?
  5. Har du sett mange av de i Rondane vinterstid?
  6. Tok vel 15 uker på papir når jeg fikk godkjent her før påske.
  7. Fikk to krav om betaling i dag så da er faktisk papirsøknadene godkjente også. Elektronisk tok da 5 uker og papir 15 uker. Siden de åpenbart har behandlet søknadene samtidig synes jeg vel at de kunne nøyd seg med ett gebyr...
  8. Fikk godkjent elektronisk søknad (rifle) innsendt 12/2-24 i dag. Søknad innsendt på papir (kombi med ekstra løpssett) den 15/12-23 har jeg dog ikke fått svar på... Dette gjelder Øst politidistrikt.
  9. Ok. Da prøver jeg uten. Tusen takk for svar.
  10. Kahlesen viser 25,98 mm og det nye siktet 25,40 mm.
  11. Nei. Ikke foreløpig da det sitter en gammel Kahles 8x56 montert i ringene. Kan jo i og for seg ta den ut av ringene nå, men håpet på tips før jeg gjør det.
  12. Har et sett med EAW 26 mm ringer som jeg tenkte å montere et 1" kikkertsikte i. Hva fungerer å bruke som shims?
  13. Takker så mye. Urmaker har ikke streifet tankene mine men jeg har et godt forhold til den gjenværende urmakeren her i byen. Venter på noen deler de har bestilt til meg så skal høre med de da.
  14. Vekker til live en gammel tråd... Kan det stemme at denne er produsert i juni 1981?
  15. Ok. Er det kun skruen øverst ca midt på som holder det sammen, eller har den lille skruen i senter noe med demontering å gjøre? Og hvilken funksjon har den fjærbelastede saken her? Er det for å stramme? Hvis det bor noen ikke så langt fra Sarpsborg som kan tenkes å bistå er det verdt en flaske vin
×
×
  • Create New...