Jump to content

KriSpawn

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KriSpawn's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

13

Reputation

  1. Mtp. reklamasjon så er det for salg etter 01.01.24 relevant å se hen til endringer i forbrukerkjøpsloven. https://www.forbrukerradet.no/siste-nytt/ny-lovendring-gir-deg-bedre-forbrukerrettigheter/ https://www.thommessen.no/aktuelt/viktige-og-praktiske-endringer-i-forbrukerkjopsloven-pa-vei Noen av de sentrale endringene er: Reglene om bevisbyrde endres. Nå vil mangler som viser seg innen to år antas å ha eksistert da produktet ble levert. For å unngå mangelsansvar i denne perioden, må selgeren bevise at produktet ikke har en mangel som selger er ansvarlig for, for eksempel ved å vise at mangelen skyldes noe forbrukeren selv har gjort. Forbrukerens posisjon vil dermed styrkes sammenliknet med i dag, hvor selgeren kun har bevisbyrden i en periode på seks måneder. Antall rettingsforsøk som selgeren kan gjennomføre vil bli endret, slik at selgeren kun får anledning til å gjennomføre ett rettingsforsøk. Dette gjelder uavhengig av om det er samme mangel eller nye mangler som oppstår, noe som i praksis kan gjør det enklere for forbrukere å kreve prisavslag eller heving. Merk imidlertid at selgeren kan gjennomføre flere rettingsforsøk dersom det anses rimelig. Departementet har presisert at terskelen for dette ikke bør være høy.
  2. Shadow 2 OR mangler også bakre serations vs vanlig S2.
  3. Mener å huske at like før Oslo skytesenter ble stengt så la de ut et bilde på Facebook av Walther PDP 4 tommer compact i sivilpistol 2 kassen. Med kommentar om at man kun trengte å tilpasse magasinet litt.
  4. Den nye pistolen fra Walther, PDP compact, skal også gå i sivilpistol 2 kassen Må visstnok bare file litt på magasinet.
  5. Har du prøvd tyngre kulevekt? x-six med 147 gr kule opplevde jeg som vesentlig mykere i rekylen enn 115 gr. Selv bruker jeg som regel 124 gr pga. kostnad.
  6. I denne artikkelen så henviser de til at et nytt produkt kan få ned kostnaden på blyfri ammo til kun 15% mer enn bly alternativet (i USA). https://www.thefirearmblog.com/blog/2021/03/24/np-technology-lead-free-frangible/
  7. Mtp. Reduksjon av rekyl i S2 ved litt lett modifikasjon. Så var det min personlige opplevelse at det egentlige problemet var sleide dipp, pga. for kraftig rekylfjær fra fabrikken. Som løste seg med lettere rekylfjær. Har også en x-six supermatch som jeg virkelig trives med! Rekylopplevelsen blir jo noe helt annet enn S2 da. Med en lengre og tyngre sleide så føler jeg nesten at man må vente på pistolen skal bli ferdig med å rekylere. Men opplever ikke at det er mye/kraftig rekyl. Bare at rekylen fordeler seg over lengre tid.
  8. Ja, var vel egentlig den nye pisolen fra Walther som fikk meg til å vurdere POL. https://www.2alfa.no/walther-pdp-full-size-4-5-pistol-9x19.html Men er jo ikke vits i å skyte divisjonen om det er laber interesse/ konkurranse da... Får se hvordan det blir når vaksinene er satt og skyteaktiviteten tar seg opp igjen.
  9. Vel da tolker jeg den overveldende entusiasmen for å diskutere POL relevante våpen som et tegn på hvor populær divisjonen er var forsåvidt allerede klar over at det er langt fra sikkert at divisjonen videreføres etter prøvetiden.
  10. Hvilke våpen er velegnet og/ eller populære for Production Optics Lite divisjonen? POL er vel kun godkjent på prøvebasis. Tror dere at denne divisjonen blir godkjent på permanent basis? Det er vel en forutsetning for at det skal være mulig å ervereve våpen til den klassen her i Norge.
  11. Min S2 har skutt flere tusen skudd med Blazer brass 124 gr. Har ikke hatt en eneste feilfunksjonering. mens Maxxtech holder jeg meg unna.
  12. Får jo håpe på det beste, er jo et fint alternativ med profesjonelt drevet innendørsbane. Med det sagt så kun basert på artikkelen så ser det jo ikke så bra ut. https://filternyheter.no/islam-net-bak-kjop-av-oslo-eiendom-for-naer-60-millioner-skytebane-kan-bli-moske/?fbclid=IwAR30UuQ-zgO_TILEO4-3qfPBcRnAB-XiNPfu6HNWH9zniSji41ffG7j7nsU F.eks.: -«Trolig er det bare Oslo skytesenter som blir værende i omlag tre år, mens den andre leietakeren kan være ute allerede i løpet av 2021.» -«På spørsmål om han vet om stiftelsen er i ferd med å søke om byggetillatelser eller lignende, svarer Borknes: – Jeg tror ikke det er noen hemmelighet at den bygningen som er der i dag, det er ikke den bygningen som de ser for seg i fremtiden. (Stiftelsen oppgir til Filter Nyheter at den ikke har noen konkrete planer om å bygge mer).»
  13. 124 grain S&B og blazer brass er relativt rimelig og fungerer bra i S2. Egentlig har jeg opplevd S2 som lite kresen på ammo.
  14. Mitt bruk var kun 25m pistolbane. Da fungerte denne stativmonterte zoom kikerte til 750kr fint. https://www.biltema.no/fritid/jakt/kikkerter/zoomkikkert-20-60-x-60-2000022329
×
×
  • Create New...