Jump to content

VPIF

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Duejakta 2017

  Tok en ringerunde til en del kornbønder i Hønefossområdet i slutten av august. Viste seg at duejakt er mer populært enn jeg antok, og at bøndene allerede hadde gjort avtaler med jegere. Måtte ta til takke med en havreåker, men det er tidvis en del overflyvere som kommer ned for å titte på lokkeduene. Den ene dagen jeg lot være å reise ut pga. regnvær kunne bonden fortelle at det hadde sittet rundt 200 duer et stykke ut på jordet... Ikke for å ta motet fra deg, det er bare å prøve og søke opp noen gårdsbruk i området og ta en telefon, men det er mange om beinet.
 2. Stereo-øreklokker for jakt

  Har et par vanlige, passive hørselvern fra Howard Leigh, og det er de mest komfortable øreklokkene jeg noen gang har hatt på. Det skal riktignok sies at jeg aldri har reist land og strand rundt for å prøve hørselvern.
 3. Hei. Noen som vet hva slags gebyrer og papirarbeid som kreves av godkjente våpenhandlere for erverv av brukte håndvåpen for videresalg? Vurderer å spørre en lokal forhandler om å være «mellommann» mens min egen ervervssøknad behandles. Eller kan det være like greit å spørre pistolklubben? Jeg har ikke våpenkort på håndvåpen fra før. Takker for svar. Edit: For de som evt. måtte lure på det samme: Ingen gebyr og begrenset med papirarbeid for godkj. forhandler. Sannsynligvis mye mer styr og gebyr for en pistolklubb.
 4. Cz Klubben

  Får vel melde min ankomst etter å vært lesesnik på forumet lenge. En lokal butikk har tilbud på pakke med CZ 455 varmint med kappet og gjenget løp og Nikko Stirling 3-9x40 for rett under fire tusenlapper. Kjøpte i tillegg en A-tec wave lyddemper og noen pakker ammo. Storfornøyd med rifla etter å ha skutt drøyt 150 skudd med den. Sluttstykket kjennes litt grovmaskinert ut som andre har påpekt, men satser på at det går seg til med litt olje og bruk. Selv om det ikke er noe i veien med den originale syntetstokken må jeg innrømme at jeg sikler litt på en Pro Varmint fra Boyds. Bare å håpe de kommer på tilbud til $99 igjen, slik at de vil shippe dem over dammen.
 5. dress og reim vs "jaktbekledning" uten reim.

  Om du kan leve med syntetstokk og har bruk for en rimelig men velfungerende kikkert, selger Jaktkroken i Hønefoss CZ 455 varmint + Nikko kikkert for rett under fire tusenlapper. Kjøpte nettopp en selv, og er svinaktig fornøyd med rifla og handelen.
×