Jump to content

Grayhair

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Grayhair

 1. Triks...

  Hei! Gjelder nytt hagleskjefte. Finnes det noen triks for å fikse på tilpasningen mellom metall og treverk? Jeg er ikke helt fornøyd med tilpasningen på den ene siden av der hvor sikringen sitter. Kan det fikses med litt vann + svelling + tørking?
 2. Nettskjæring.

  Hei! Jeg holder på med et nytt hagleskjefte så jeg har et spørsmål: Når bør nettskjæringen taes. Før eller etter oljebeandling?
 3. Umulig prosjekt?

  Mod. 8 er jo en sideligger og sideliggere med singelavtrekk er det ikke et enormt utvalg av. Jeg har en sideligger Fabarm med singelavtrekk og denne foretrekkes fremfor Saueren av kun p.g.a avtrekket. Jeg skal åpne begge og se på de forskjellige mekanismene og se på mulighetene og deretter diskutere litt med en børsemaker. Blir det noe av så legger jeg løsningen ut her på forumet. Jeg blir litt hekta på vanskelige prosjekter! Takk for svar hittil!
 4. Umulig prosjekt?

  Hei alle våpenbrødre! Har et par spørsmål som jeg håper å få svar på: 1. Jeg har en Sauer mod 8 kal.16 og den har som kjent 2 avtrekkere. Og det jeg lurer på er om det i det hele tatt går an å lage denne om til singel trigger? 2. Hvilken olje bruker man på en ny ubehandlet stokk?
×