Jump to content

Skytter1111

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skytter1111's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Finnes det et alternativ til rollerpinsa på tanfoglio? Ser en kar på youtube som har noen pins han lett kan få inn og ut.
  2. Takk for tilbakemeldingene folkens. Jeg tenkte jeg hadde til over jula i fht kjøp av kikkert, men så feil kan man ta. Mens jeg stappa trynet med julekaker og ribbe fikk kikkerten en ny eier. Sånn går det når man sover i timen. Jeg forsøkte da febrilsk å ringe jakt og friluft i dag i forbindelse med deres salg. De "hadde", jeg skriver hadde for jeg ga opp å komme igjennom på tlf. De hadde en meopta r2 2.5-15x56 til 6500,- regner med den ble solgt relativt kjapt i dag. Så det ente med at jeg tusla ned på den nærmeste xxl og fant en vortex viper hst 4-16x44 til 3990,- Ble nå kikkert til fuglebørsa i alle fall.
  3. Takk for tilbakemeldinger folkens. Jeg ligger på et budsjett i 10-12.000 sjiktet. Formålet er som sakt litt lengere avstander en normalt 300+ på gåsa og er ikke feil om det er høy lysgjennomgang på kikkerten til bukken også. Men er vanskelig å få i både pose og sekk regner jeg med. Jeg har en 3-12x56 med lys til bukken i utgangspunktet så lengre hold kan prioriteres.
  4. Det ligger en ior 4-14x50 på finn til 9 lapper. Noen som har tanker om denne?
  5. Takk for tilbakemeldingen. Det setter jeg pris på skarvekongen Hvis det er flere som har innvendinger tas dette i mot med takk. -Jk
  6. Hei og god jul. Jeg har fått tilbud om en brukt zeiss 6-24x56 retikkel 40 til 12.000 kr. Fine linser og pent brukt. Dette er vel en ok pris på eurooptikk? Skal for øvrig bruke kikkerten til litt mellomhold og allround jakt fra gås til råbukk.
  7. For min del var jeg på jobb frem til i går og hadde ikke sjans til å komme meg ut før på fredagskvelden. Gikk ut på godposten, men der var det helt feil vind og storbukken og geita hans snudde like fort når de kom ut på enga. Så satt nesa mot post to. Vinden var noe bedre her. Jeg satt i 20min før jeg tok opp nordic roe lokken og kjørte noen innbydende kjærlighetserklæringer. Det tok ikke mindre en 30 sek før det kommer en bukk på flatt jern fra 230m. Han stoppa da han fikk været av megpå 80m og snudde på flisa, men han var like vell så nyskjerrig at han stoppet opp på 160m på vei tilbake der han kom fra. Da var det slutt. Denna karen var full av blodutredelser fra topp til tå, mulig han hadde fått juling av sjefen sjøl som jeg så på godposten.
  8. Se der ja. Fikk opp Bank 1-7 som inneholdt sikringskanaler og sanking. Det var da Bank 6 som hadde kanalene som het vinsj 1 og 2. Når jeg har lånt radio tidligere har det blitt brukt norsk jakt 1 osv. Ser ikke til å finne de. Så da bærer det kanskje til en icom forhandler for å få lagt inn dette? Vanskelig å gjøre selv?
  9. God dag. Kom over en icom f34gs på finn for 600,- og tenkte det var et godt kjøpt. Fulgte med skogsantenne bc160 lader og 12v lader. Når jeg dro ut for å plukke den opp la jeg merke til at radioen kun hadde to kanaler som het vinsj 1 og 2, stod selvfølgelig ikke noe om dette i annonsen. Tok den med meg uansett. Hadde vistnok blitt brukt i båt. Jeg derimot skal bruke den på jakt. Skulle gjerne ha fjernet de eksisterende kanalene og lagt inn jaktkanaler. Noen som kan forklare meg hvordan man reprogramerer denne radioen eller gjerne hvem jeg kan sende radioen til for å få dette gjort. Takk for svar.
  10. Jeg kjøpte en meostar 8x56 og den er jeg svært fornøyd med. Den ene jakt kompanjongen min har en zeiss fl og jeg har sammenlignet disse. I forhold til prisen man kan betale for en meopta meostar kontra zeiss var det ingen tvil fra min side. Gode optiske kvaliteter på høyde med med storebror zeiss. Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
  11. Hei. Noen som kan fortelle meg hvordan man demonterer sluttstykke på m55? Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
  12. Flotte saker. Da blir det sånn. Takk for hjelp[THUMBS UP SIGN] Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
  13. Takk for svar. Vanligvis blåser jeg gjennom demper etter skyting for å fjerne mest mulig gasser og kondens, men forrige tur på banen ble det ikke gjort. Det har i ettertid da dannet seg ei hvit krystalisert gugge i demperen som var utgangspunktet for ønske om demontering. Det at innmaten i demperen har blitt rotert frem og tilbake, kan dere tenke dere at det vil ha noe å si. Har ikke prøve skutt demperen etter det mislykkede inngrepet. Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
  14. Takk for tilbakemelding @egonolsen. Det var jo dumt! Jeg liker å ha muligheten til å demontere og pusse og gnikke, men meg om det. Har du forslag til effektiv rengjøring Olsen? Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
  15. Ingen innspill? Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
×
×
  • Create New...