T3mann

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About T3mann

 • Birthday

Converted

 • Vennligst tast inn det høyeste tallet.
  15
 • telefonnummer
  4791102109
 1. Engangsskutte eller nye Lapua match hylser til .223 ønskes kjøpt. Rundt 100-200 stk. Også fabrikkladet Lapua 69 og 77 grains er av intresse.
 2. Takker for svar, av tabellen så ser det ut som det ikke er av den tynneste ihvertfall. Ikke prøvd å redusere ladningen, men får kanskje ta av litt og se om det bedrer seg. Tenker uansett at det kan være lurt med tanke på sommertemperatur, disse ble skutt ved ca. -5 grader. Ser litt soting helt øverst, men ingenting som begynner eller passerer den skrå delen av hylsehalsen. Ser ikke den helt store krisen med litt kratring jeg heller, men om det er overtrykk så er det vel lurt å redusere litt.
 3. Er det noen som erfarer eller vet om Federal sine 205 tennhetter er myke? Ser litt antydning til spor/kratring av hullet til tennålen på hetta. Leser i ladeboken at det ikke nødvendigvis betyr at man har overtrykk. Lite lysten på å redusere ladningen da det samler godt. Er forøvrig ikke på maks på ladetabellen. Rifla er en Tikka T3 lite med lett løp i .223 og 1:8 twist. Lader 77 grains Lapua Scenar med 23.5 grains med Vihtavuori N140. Lett komprimert ladning, knaser bittelitt når jeg setter kula. COL 58.4 og Winchester hylser. Ser ingen andre tegn på overtrykk annet enn noe flate hetter. Ingen sotring å se rundt hetta og merker ikke noe til unormale hevearmsløft.
 4. Hei, fant ut at nå var det på tide å registrere seg etter å ha lest endel på Kammeret. Er samboer med 1 barn og bor i Tromsø. Nærmer meg 43 år. Tok jegerprøven for endel år tilbake og drev litt med småvillt jakt med min fars hagle og egen salongrifle (mest med hagla, mest plinking med salongen) i Vesterålen hvor jeg er oppvokst. Har lenge gått å ønsket å drive litt baneskyting og komme meg ut i sunn aktivitet igjen med småvillt jakt i Troms og Nordland. Gås og harejakt er motivasjonen. Driver å lader litt saktegående og litt tungt for 223, men veldig ny i faget. Finner dette veldig givende og intressant. Optikk opptar meg endel også.