Jump to content

ahe753

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ahe753's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

15

Reputation

  1. Til politiets forsvar: Når man tar med paraply i tilfelle det skulle regne, så vet vi alle at da blir det ikke regn. I år er vannmagasinene nesten tomme og resten selges til høystbydende. Det er dermed forsvarlig å løsne varselskudd for å sikre nasjonal strømforsyning.
  2. Det kan godt hende jeg kan (har ikke prøvd). Har brukt Mothers etter jeg så en YouTube-video for mange år siden, og det funket som f***. Kan godt hende Autosol er samme "smørja". Kan teste det ut. Takk for tips.
  3. Hei, er det noen som vet om noen forhandlere i Norge som selger Mothers Mag and Aluminum Polish, og har det på lager? Det selges stort sett der de selger bilpleieprodukter, men det er da utsolgt overalt jeg har sjekket. Dette er det absolutt enkleste produktet å bruke ved rengjøring av revolver. Mitt eksemplar av pussemiddelet hadde dessverre tørket inn og myglet ... så ofte skyter jeg altså med den (har tenkt å gjøre den klar for salg). Vedlagt bilde.
  4. Takker for svarene. Skal sjekke avtrekket før jeg bestemmer meg.
  5. Takk for svar. Det er jo gode nyheter. Synes regelverket kan være litt forvirrende. I Appendix D4: Production Division, står det "17.3 Sights may be trimmed, adjusted and/or have colors applied. Sights may also be fitted with fiber optic or similar inserts." Det står ikke lignende tillatelse i Appendix D2: Standard Division. Derfor antok jeg forbud.
  6. Er P365 XL et OK valg for sivilpistol klasse 2? Passer den i boksen også med rødpunktsikte montert, og er det lov så lenge den passer i boksen?
  7. Er det tillatt å gjøre noe som helst med siktet fra original i divisjon Standard? Som f.eks. fiberoptisk frontsikte eller modifisere/skifte ut baksiktet til å ha større mellomrom? Min pang er egentlig kjøpt for presisjon (før jeg begynte med dynamisk) og er svart på svart med en tiendels millimeter "lys" i siktebildet.
  8. Jaja, så har jeg gjort det helt store, da. Kjøpte meg en magnet til å ha på beltet, for magasin. Merke DAA. Stod advarsel på pakken at denne var ekstremt kraftig. Gadd ikke feste den på beltet med en gang. Men siden det er en magnet så tenkte jeg å bare plassere den på veggen inni safen. *BANG* Den glapp ut av hånden og er nå en integrert del av safen, for ikke pokker om jeg får den av igjen.... Noen råd?
  9. Tusen takk for svært utfyllende svar, @Bartemannen!
  10. Uforståelig at løsningen samtidig ikke er åpen for våpen til sportsskyting. Og hvorfor kom ikke løsningen allerede for 25 år siden, da alle hadde internett? På den tiden (midten av 90-tallet) forstod jeg heller ikke hvorfor jeg ikke kunne kjøpe en MP3 for en dollar med låten jeg likte, men heller måtte enten kjøpe hele albumet på CD eller laste ned en kopi av MP3-filen. Og det tok lang tid før den bransjen ble tilpasset teknologiutviklingen. Hvorfor er folk så treige?
  11. Finnes det konkurranser der kravet til avtrekksvekt er strengere enn i feltreglene?
  12. Hva menes med det? Er det spesifikt denne februar eller hver februar? Er det informasjon, eller vedtak om opprettholdelse/avslag av eksisterende løyver? Håper du svarer før min fantasi løper løpsk...
  13. Relatert til temaet: Så vidt jeg vet er det aktivitetskrav også for å beholde våpen man eier. Husker ikke hva de var for å være ærlig... Men av opplagte grunner (smittevernstiltak og -råd her i Oslo), så har min aktivitet vært svært lav. Tror jeg har vært på skytebanen kun en eneste gang eller to siden mars i fjor... Jeg har ingen anelse om noen sjekker dette med aktivitet. Men håper i alle fall det er forståelse for lite aktivitet i 2020 (og kanskje 2021 også). Noen som vet?
  14. Mentagor, det bør det være. Har hatt med en del ganger tidligere. Der er også verktøyet for å stille inn siktene på alle våpnene mine. Da jeg var i opplæringsperioden, så hadde som oftest skytelederen slike verktøy med seg. Av og til var det problemer med de gamle (og litt for sjeldent pussede) klubbvåpnene, og da var det greit å få løst problemet der og da. Og nå og da var kniven det best egnede verktøyet. Men igjen, det er jo folk her inne som hevder at man da må VITE at kniven SKAL bli brukt akkurat denne dagen for at den skal bli med utenfor eget hjem.
×
×
  • Create New...