Jump to content

Sorlendingen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sorlendingen's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Handlelysten har tatt meg.. Har to Blaser R93 Professional rigger. Har tre løp 6,5x55, 308 WIN og 9,3x62. Masse kikkerter, montasjer, dempere og styr. En er en original Blaser R93 Professional som jeg har som "lettvektsrigg". Kjøpte til kjærringa, men hun jakter sjeldent og jeg elsker jeg å bruke den. Spesielt når jeg klatrer etter hjort eller må på høyfjellet etter elg/rein. Ganske ofte tar jeg den på drivjakt for den er hendig og lett. Vurder Christensen Carbon stokk bare for å gjøre den enda hendigere, men det er en annen historie. Det jeg lurer på å bytte er å bytte min andre rigg som er en Blaser R93 rigg med KKC. Er endel på skytebanen om vår og sommer, men er ingen jaktfelt kar. Bruker den alltid på bukk, bø og som oftest på driv/posteringsjakt. Vi er veldig gode venner og den leverer ypperlig presisjon/godfølelse. Spørsmålet mitt er dermed.. Er det verd å bytte den til en Blaser R8 Success? Er glad i mine optikk alternativer. Dermed ser jeg behovet for å få en børsemaker til å lage justerbar kinnstøtte på en Blaser R8 Success for at jeg skal bli fornøyd. Vet det er mange av dere som har byttet fra R93 til R8 Success. Har pengene, men hvorfor er det verdt det? Noen som har gjort det som angrer? Tanker? Til kritikere: Storfornøyd med Blaser og den geniale "Gardena/Lego" løsningen. Ikke forsøk å pitch meg på noe annet. Kjenner fordeler/ulemper og er pent lite redd for å få sluttstykke i trynet. Har et realistisk forhold til det. Jeg kjører motorsykkel og maler huset uten sikring. Begge deler dør det mange mennesker av hvert år, Det er dokumentert langt farligere. Nok om det.
  2. Har en Leupold VX-6 1-6x24 som et av alternativene til min letteste Blaser rigg. Er veldig fornøyd og velger den svært ofte selv om jeg har bedre optikk tilgjengelig. Den gjør jobben utmerket. Har litt lyst på en 1-8 også, men det er noe magisk med tilgivende øyeboks og lett optikk. Så lenge Z8i er litt for kilen på øyeboks og V8 så "klumptung", så blir min Leupold med meg videre.
  3. Vi driver ofte høyfjellsjakt etter elg. Er det noen som har Blaser R8 Success på ryggen eller rifler med relativt stor kinnstøtte som f.eks KKC ? Er det plass og går det fint med QRR ?
×
×
  • Create New...