Jump to content

Anonymrifle

Members
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Anonymrifle last won the day on May 14 2020

Anonymrifle had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anonymrifle's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

84

Reputation

  1. Det kan godt hende jeg tar feil, kunn fått forklart fra en kompis som driver med dynamisk.
  2. Jeg håper virkelig at forbundet ikke fortsetter med kravet om 12 poeng per år når myndighetene nå har satt hva kravet skal være. Men det aller letteste man kan gjøre hvis klubben ikke har organisert treninger er og begynne å arrangere treninger selv.
  3. Du må skrive visse halvautomatiske rifler. En person som eier en Mini-14 til jakt må kvitte seg med den eller få den registrert til sportsskyting, en som eier en Browning bar eller en gammel Winchester halvauto salongrifler kan fortsatt beholde den som en del av jaktgarderoben.
  4. Hadde du rifla eller magasiner med mer en 10 skudd før lov og forskrift tredde i kraft trenger du ikke å gjøre noe. Men jeg mener jeg leste et sted at rørmagasin som på bøylerifle var unntatt og at det kun gjalt løse boksmagasiner.
  5. Jet så ikke at siktet var en fast del av løpet. Da blir litt mer jobb ja.
  6. Hvorfor gjøre ting mer komplisert enn det er? https://www.landro.no/search?q=lpa
  7. Anonymrifle

    1911-tråden

    Lars på XXL Sandvika skal etter ryktene være veldig god på håndvåpen.
  8. Rart at det er en god del som hevder seg i felt med våpen som mange mener overhode ikke er egnet…
  9. Lars på XXL Sandvika er også utrolig flink på revolvere.
  10. TS2 har avtrekksvekt på ca 800 gram og er alt for lett til felklassene.
  11. De burde vel også slutte å bruke datamaskiner og heller skrive for hånd, til nøds skrivemaskin.
  12. Det har dem ikke gjort, ellers så ville dem hatt anbud på rødpunktsikte i tillegg til hylster og våpenlykt
  13. Men hvor mye er det politiet tilrettelegger for at man kan trene på fritiden? Skal du ta deg en styrkeøkt så kan du i de fleste politistasjonene ta deg en tur ned i kjelleren på et styrkerom helt gratis. Å ta det deg en løpetur ute koster ikke noe og medlemskap på et treningsstudio kan du få helt ned til 350 kr i måneden. Hadde man latt politiet få låne med seg tjenestevåpenet hjem med gratis ammunisjon og hatt fri tilgang på en skytebane som kan bli brukt til alle døgnets tider, så hadde jeg nesten forventet at man bedrev egentrening på fritiden. Men så lenge man må kjøpe eget våpen og stå for kostnadene selv, mener jeg det er urimelig at man skal forvente at man tar skytetrening på fritiden.
  14. Usikkerheten er vel hvordan man skal tolke: Politiet kan gje løyve til erverv og innehav av halvautomatiske riflemodellar som opphavleg er konstruerte for jaktbruk, og som: 1. frå fabrikk er produsert for bruk av våpenmagasin med patronkapasitet på inntil 10 https://lovdata.no/forskrift/2021-05-07-1452/§4-1 Den delen av forskriften skulle aldri ha blitt lagd og er totalt irrelevant så lenge man har regulert hvem som kan kjøpe «farlige» magasiner. Men hva hvis Ruger 10/22 hadde kommet på markedet i dag og Ruger kun lagde 10 skudds magasin til den. Ville den blitt ulovlig om 3 år når Ruger startet produksjonen av 25 skudds magasin? Hva med rifler som Winchester Wildcat hvor man kan bruke 10/22 magasiner? Hva hvis Ruger kun hadde lagd 10 skudds magasin til 10/22 og plutselig så hadde et annet firma lagd 25 skudds magasin til den?? Nei, skulle aldri ha vært nevnt noe om magasinkapasitet i den paragrafen.
×
×
  • Create New...