Jump to content

Sparky

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Sparky

  • Birthday 05/07/1985

Sparky's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har tips til molle radio/gps lomme og til kikkert? Gjerne i realtree fargekombo
  2. Drar opp en gammel tråd her, men vet noen om man kan laste ned den fila fortsatt?
  3. Nå håper jeg noen har noen gode tips til meg her. Er en fersk spets jeger, og har vært ute hver dag nå siden søndagen. Bikkja har jagd opp mye fugl, men sliter med at han ikke følger etter til de setter seg, som resulterer i lite losing. Har en mistanke på at jeg går litt fort/lager mye lyd selv som gjør at noen støkkes av meg i tillegg. Så er det noen gode tips der ute?
  4. har selv en aplha 100, men skulle hatt en grei bæreveske eller et karabin feste, noen som har noen tips?
  5. Til info så ble steka perfekt etter drøyt 7 timer i ovnen, og gjester var storfornøyd til kokkens glede!!
  6. Hei! Tenkte å dra fram en reinsdyrstek på nyttårsaften og langtidsteke denne, men usikker på tid og temperatur. Noen som har gode forslag? Tenkte 7-8 timer på 70 grader hvis ikke det er helt på jordet..
  7. Er nok bakre som skal litt opp ja, tenkte utgangen på kikkerten var forran:p Riktig samskyting er det når riflekula treffer i øvre del av haglesvermen? Altså skyter først med hagle på 25m og så på 100 med rifle sikte inn mot øvre delen?
  8. Hei! Akkurat gått til innkjøp av en finn 612 kombi i kaliber 12/308w og en leupold 3-9x50 kikkert. Men sliter litt med innskytingen. Skuddene samles greit på senterlinjen på skiva, men går alt for lavt. Mangler fortsatt 4-5cm på skiva før jeg er i innertier, men har ikke flere klikk å gå på. Har leupold 30mm høye ringer og sako optilock quickmount skinne. Er det en løsning å shimse opp fremre ring en hel del for å justere ned igjen? Eller har dere andre tips?
  9. Hei. Da er våpensøknad blitt sendt inn og valgets kval står for tur. Har siktet meg inn disse tre kombiene, men er svært usikker på hva jeg skal velge. Hørt positivt og negativt om alle kombiene så saken blir ikke lettere. Jeg vet finn classicen ligger noe lavere i pris, men er mellom 20000 og 35000 budsjettet ligger nå. Så åpen for flere forslag og. Kaliber blir 12/6.5x55mm og vil gjerne ha objektive svar, ikke "jeg har det, så den er best" osv. Så har dere noe å si om disse?
  10. Hei! Skal skrive søknad på en kombi jeg skal kjøpe hos forhandler. Holder det å skrive type: kombi kaliber: 12/6.5x55 mm på søknaden?
  11. Fikk tips om å tørke i sola, men den ble plutselig borte her etter noen dager med varme. Tanken var at valpen skulle få lukta inn og gjemme den litt så han søker etter den, og greit å tørke vinga mtp. Holdbarheten.
  12. Vet du om noen plass i Hedmark traktene hvor dette er mulig?
  13. Har fått tak i ei tiurvinge til å trene valpen med, men lurte på om den kan henge ute og tørke selv om det ikke er sol nå? Eller har dere andre triks i ermet? Kom på en ting, vinga kan vel pakkes inn i et håndkle/kjøkkenhåndkle for å så henges opp i garasjen en stund?
  14. Får håpe det blir bra i år, så jeg få testa valpen litt og se om det er fart i han
  15. Har sett på dette selv, men hvilken størrelse gikk du for? Er hannhund vi får og.
×
×
  • Create New...