Jump to content

Blaamand

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blaamand's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Får bare fortsette å lete da tenker jeg:)
  2. Prøvde meg en runde i Rausjømarka denne uka. Fint å være ute i skogen igjen, selv om det ikke ble noe fugl
  3. Takker, da får jeg ta kontakt med litt oppdrettere og se hva som skjer
  4. Tar opp igjen denne tråden jeg Var der en liten tur på mandag denne uka, men så ikke annet enn noen sangfugler. Noen andre som har hatt bedre hell der?
  5. Jaggu! Da får jeg få ut fingeren å melde meg inn i den lokale NJFF
  6. Vurderer ESS som neste hund. Skal i hovedsak nyttes til støkkjakt på småvilt. Noen som har noen erfaringer på godt og vondt å dele?
  7. Ja, som tittelen sier så er jeg helt fersk som jeger, men er relativt ivrig etter å komme i gang. Grunnet en ryggskade så får jeg trolig ikke kommet meg ut i skogen før i slutten av oktober eller starten av november. Tips om hva jeg burde prøve meg på av småvilt eller kanskje tilogmed noen fine jaktområder tas i mot med STOR takk. Dersom noen ønsker å forbarme seg over en fersking og ta meg med ut på en jakttur så takker jeg gjerne ja til det òg. (Av skytevåpen så disponerer jeg en O/U hagle, en 308 rifle og en salongrifle..)
  8. Det skal jeg følge med på! Treverket ser helt greit ut, men bærer jo noe preg av å ha vært brukt semi-jevnlig i 60 år. Tips til å få dette pent igjen?
  9. Ok, får bare øve en del og kjøre på. Takk for svar!
  10. Har arvet en , ganske nøyaktig, 60 år gammel salongrifle som jeg kunne tenke meg å jakte litt due/kråke o.l med. Rifla har dioptersikte og det fungerer fint under lyse forhold på bane, men hvordan blir det i skogen? Bare å gi opp eller er det verdt å gi det en sjans? Innspill fra mer erfarne enn meg settes stor pris på
  11. OK, da skal jeg kikke litt på det:) Hva med Engelsk Springer Spaniel? Hvis man får en med jaktgener og ikke utstilling?
  12. Nei, tenkte ikke å ha en hund til beverjakt, det var nok mer ment som tilleggs informasjon:) Til rev er jeg nok mer interresert i drivende. Jeg er klar over at jeg har en slags fantasi-miks i tankene kanskje bare gå for fuglehund da og håpe den kan jage opp en og annen hare?
  13. Har tenkt en stund og kommet til at jakthund kunne vært kjekt å ha! Fra før har jeg en boxer og den egner seg nok særdeles dårlig som jaktkumpan. Jeg er nesten utelukkende på småviltjakt og da i all hovedsak fugl og hare. Kunne også tenke meg å jakte rev og bever:) Finnes det en rase som passer mine behov? Alt av tips tas i mot med stor takk!
×
×
  • Create New...