Jump to content

JanErik1970

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JanErik1970's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Da ser det ut til at vår lokale skytebane har fått igang langholdskyting Tror det skal være opp til 500 meter. Å i den forbindelse, så lurer jeg på om det er noen der ute som har noen gode ladedata på Nosler Competition 123 gr i 6,5x55 ? Vet at det er forskjellig fra børse til børse Å at jeg kan se i tabellen. Men litt artig å høre om noen fraviker noe av dette med gode resultater Som krutt har jeg Vihtavuori's N140-150 og 160 Selv skyter jeg med en Merkel Helix Alpenist
  2. Hei Ladet noen Hornady V-max 95 gr her om dagen (Neckziset). Som jeg tenkte jeg skulle ut å teste i dag. Men nå ble jeg veldig usikker på om hylsene jeg brukte er skutt med samme våpen Så mitt spørsmål er om det er noe fare ved å skyte med disse om hylsene er skutt med et annet våpen ?
  3. Ja jeg så det i går. men har en jeg kjenner som driver aktivt med fellefangst. Å han kunne få bruk for den. Å bra det Sjal sjekke siden ut. Takk !
  4. vet ikke om det slår så godt an
  5. Er dessverre ingen andre rom hvor jeg kan ha den nei Jeg får ta å høre litt rundt om noen kan være interessert i pelsen .
  6. Hei Jeg har fått lov å sitte ut noen mårfeller hos en lokal bonde. Fikk en flott hann mår på 1,7 kilo her om dagen. Problemet mitt er, at jeg kan dessverre ikke sende den for utstopping. da kjerring i hus nekter meg å få henge opp et dødt dyr i stuen Så da er mitt spørsmål ! Er det folk som selger/kjøper for utstopping ? Er det noe marked for slikt ?
  7. Bumper denne ! Kjøpte dette kameraet for et par mnd siden. Ved bruk av både CamCtrl app og kommando #500# har funket helt fint ! Helt til her for et par uker tilbake. Da bare sluttet alt å virke Fikk en nabo til å ønske seg et slikt kamera nå til Jul. Var borte hos han i går for å hjelpe han med å sitte det opp. Får også opp samme melding som dotsupen "Sett inn den siste disken i flervolumsettet og klikk OK om du vil fortsette" Prøver å åpne filen med winzip. Får da beskjed, at dette ikke er en zip fil. Men RAR fil. Så åpner den da i RAR Får kameraet endelig til å sende bilder til mobil. Men nekter plent på å sende ved #500# kommando Ringte magasinet før jeg begynte på dette kameraet i går. Dette var første gang han hadde hørt om. Han mente det måtte være noe galt med simkortet. Men det er nå bekreftet, at det ikke er ! Sa jeg skulle teste ut et nytt kamera senere på kveld. For så å gi han en lyd på det i dag Så tenkte skulle få de i butikken til å prøve et kamera de har liggende. For å se om de evt får det til
×
×
  • Create New...