matsb

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About matsb

 1. Hei! Siden det er "off-season" på det meste av vilt i Norge så frister det stort med en tur utenlands. Trenger da gode råd og tips fra mer erfarne utenlandsfarere! Er det noen som har tips til noen som driver utleie av villsvinjakt, der det også er stor sjangs til å få villsvin? Tenker ikke noe troféjakt. Det blir nok påfyll i fryseren, og bare det å få jaktet litt før bukkejakta i august Tar også velvillig imot tips om rådyrjakt i Skottland!
 2. Nå forstår jeg at dette er en kikkert for de spesielt interesserte, MEN så er det jo det med å kjøpe et sikte til 33.6k når oppgitt lystransmisjon er 83% mot "kongen på haugen" som viser til 95%. Noen som har noen formening om hvor mange minutter man mister i skumringen med 83 mot 95% ? Og evnt. mot 83 mot 90-92% som er mer vanlig. Forstår at dette blir synsing på høyt nivå, men mister man en halvtime er det et problem, mister man 5-10minutter, not so much.
 3. Ønsker å kjøpe pipe til Blaser R8 i 6,5x55, .308 eller 9,3x62 Med eller uten demper.
 4. Neida, trenger bare å skyte litt
 5. Har 2 nye rifler som skulle vært skutt inn. Er det noen baner i Trondheimn eller innen en times kjøring som er åpen første helga i Mars?
 6. Jeg vil veldig gjerne ha nummeret til Hausken for å få skifta gjenger!
 7. Forstår at en ripe kan skape prismeeffekt i motlys, men Hvorfor har det noe å si ved skumring, og snakker man minutter, eller kvarter?
 8. Hei, Lurer på om det er noen som har noen kunnskap om det her og kan si om den vil ha noe å si for funksjonaliteten til kikkerten. Og isåfall "hvor mye". http://bildr.no/view/dkdXbXdT http://bildr.no/view/OC95SGYx
 9. De to førstnevnte i .308 og sistnevnte i 6,5x55 Jaktdepotet har ingen planer om å ta inn Tactical Elite eller Scout med det første, så da må jeg nesten se etter noe brukt. Noen som har noe fornuftig liggende?
 10. Here I go Again, takk!
 11. Partizan 308, 30-06 og 6,5 for 2.99,- på XXL pga. åpning av ny butikk i Sandefjord
 12. Hei, Lurte på om noen har noen info om hvordan fett man bruker for å smøre gjengene med ? Regner med det må tåle ganske høy temperatur ?