Jump to content

matsb

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Harehund

  Hei Lurer på om det er noen i Saltenområdet som har harehund og kunne tenkt å tatt meg meg en tur? Driver å vurderer harehund, men vet liksom ikke nok om hvordan jakta foregår i praksis. Skulle gjerne likt å vært med å erfart harejakt med hund!
 2. Ny stokk til sako quad

  FY FAEN hvor stygge stokkene til "Manners" er.
 3. Hei, lurte på om noen tror det vil bli stor forskjell på dempinga om jeg benytter en .375 på .308 eller 6,5-pipa? Det er IKKE merkbart når jeg bruker .30-demperen på 6,5en, men .375 er jo ganske mye større.. Vurderte bare å kjøpe en "minidemper" kun for jaktbruk, å da orker jeg ikke kjøpe 1 til hver pipe, så blir enten en .375 til alle 3 pipene eller en .30 til .30 og 6,5 Noen som har noen innspill? Det blir jo ofte ikke så mange smellene på jakt uansett, så tenker at det har ikke ekstremt mye å si?
 4. Skottland- Eskdalemuir 2017

  Noen info om hvordan man går frem for kontakt?
 5. Blaser R8-stokk

  Noen som vet om det er mulig å få kjøpt en Blaser R8 stokk uten låskasse ?
 6. Hei, Er det noen som vet om man kan lade en .308win med en ekspanderende kule og klare 980j på 100m ? Og hvordan er det med import av kuler fra utlandet ? f.eks. http://www.makerbullets.com/proddetail.php?prod=308200SBLK Et annet spørsmål er om man kan bruke en kule designet for .300 AAC BLK i .308win ?
 7. Zeiss Victory Diavari vs. Zeiss Conqest V6

  Retikkel, ikke retRikkel.
 8. Lurer på om noen har noen formening om ytelsen på disse to mot hverandre? Er det en oppgradering?
 9. God pris på Swaro dS ?

  Lurte bare på om det er noen som har vært så heldige å fått tilbud under veiledende pris på disse, eller er forhandlerne hard på labben siden de får så få i år ?
 10. Zeiss duralyt vs conquest og victory

  Det har ikke LotuTec, men er ellers er meget bra sikte, som alt fra Zeiss Skal sies at man kan plukke opp Classic for 5-6000,- så ville heller gjort det
 11. Hei! Siden det er "off-season" på det meste av vilt i Norge så frister det stort med en tur utenlands. Trenger da gode råd og tips fra mer erfarne utenlandsfarere! Er det noen som har tips til noen som driver utleie av villsvinjakt, der det også er stor sjangs til å få villsvin? Tenker ikke noe troféjakt. Det blir nok påfyll i fryseren, og bare det å få jaktet litt før bukkejakta i august Tar også velvillig imot tips om rådyrjakt i Skottland!
 12. Swaro dS 5-25x52 og skumring

  Nå forstår jeg at dette er en kikkert for de spesielt interesserte, MEN så er det jo det med å kjøpe et sikte til 33.6k når oppgitt lystransmisjon er 83% mot "kongen på haugen" som viser til 95%. Noen som har noen formening om hvor mange minutter man mister i skumringen med 83 mot 95% ? Og evnt. mot 83 mot 90-92% som er mer vanlig. Forstår at dette blir synsing på høyt nivå, men mister man en halvtime er det et problem, mister man 5-10minutter, not so much.
 13. Åpne skytebaner i Trondheim?

  Neida, trenger bare å skyte litt
 14. Åpne skytebaner i Trondheim?

  Har 2 nye rifler som skulle vært skutt inn. Er det noen baner i Trondheimn eller innen en times kjøring som er åpen første helga i Mars?
×