Jump to content

Ulvehyl

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ulvehyl's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Reputation

  1. Har en vest i primaloft, veier lite og tar et minimum av plass når den komprimeres. Den er god og varm under skalljakka. Anbefales.
  2. Har spist låret på en rådyrkilling dagen etter felling, smakte skikkelig bra, men jeg var skikkelig sulten og det hjelper alltid på hvordan ting smaker. Sulten er den beste kokken.
  3. Helt avhengig av været. Er det fuktig og varmt kan det være vanskelig å få hinne på kjøttet og da bør det fortest mulig fraktes til et egnet sted for opphenging. 40 døgngrader er jo en fin regel, men kan være vanskelig å ha kontroll på ved varierende temperatur, da det ofte er stor forskjell på temperatur dag/natt. Finnnes ingen fasitsvar på dette annet enn å bruke nesa og sunn fornuft. Hvis kjøttet blir ødelagt lukter du det når du steker eller koker det - viss ikke så merker kroppen det ganske fort.
  4. Jeg bruker Primos Turbo Dogg og den funker veldig bra på både rev og rådyrbukk, kun det jeg har prøvd den på. Har lagt inn lokkelydene fra JFF-appen i tillegg til alt som lå der fra før. Det er en stor fordel å kunne plassere lokken et stykke unna der man selv sitter. Har også kobla til en decoy som jeg har fiksa så den kan startes og stoppes med fjernkontrollen.
  5. Ser at jeg har fått med en skriveleif, skal stå bakgrunnslys.
  6. Bakgrunslyset på min Garmin Alpha 100 virker ikke uansett om jeg går inn på oppsett-skjerm og prøver forskjellige alternativer, nå har jeg valgt alltid på, men bakgrunslyset kommer ikke på . Når jeg kobler til PC kommer det lys på skjermen. Noen som har vært borti dette, eller som kan hjelpe?
  7. Jeg har en gammel BRNO kombi med en Swarovski Z4I 1,25-4X24 Skikkelig solid, men litt dårlig avtrekk. Bruksbørse når jeg har med den Tyske Jaktterieren. Har lagd og satt på en kolbeforhøyer og en lengre bakkappe så den er lett å få på plass riktig ved kjappe skudd. Har aldri savnet skudd nummer to på hagla, men har selvsagt lyst på en snasen drilling - er det noen som ikke har det?
  8. Dere mener det samme ja. Skank er leggen på dyret og tas av i leddet mellom leggbenet og lårbenet.
  9. Uansett hva du velger, det viktigste er at hagla passer til deg. Oppsøk en seriøs våpenhandel og få de til å ta mål av deg og kjøpen hagle som passer målene dine. min første hagle passet meg dårlig så når jeg skulle ha ny fikk jeg den tilpasset og det var en helt annen opplevelse å skyte med. Mye høyere treffprosent og riktigere rekylopptak noe som gjør at andreskuddet også blir bedre.
  10. Ble for fristende. Når det er sagt ville jeg nok selv fortalt henne at hvis et ekteskap skal kunne fungere så må begge parter ha frihet til å leve selvstendige liv, og ta egne valg som er viktig for at en selv kan leve et innholdsrikt og lykkelig liv. Ingen er tjent med å overstyre den andre når det gjelder dens andre interesser så lenge det ikke fører til en stor belastning for den andre - være seg økonomisk eller på andre måter. Hvis man viser respekt for den andres behov så fungerer de fleste forhold fint og man får også mulighet til å utvikle seg på egenhånd. Hvis dette er viktig for deg STEN_1 så finner dere en løsning som begge kan leve med, hvis hun står på sitt - så er det opp til deg om du ønsker å fortsette i et forhold hvor en annen bestemmer hva som er best for deg.
  11. Høres ut som du heller bør kjøpe tøfler enn våpenskap.
  12. Yepp, bruker den selv på rev og den er veldig presis i midt våpen og virkningen på rev er eksplosjonsartet. Blir store utgangshull så pelsen blir ganske herpa, men så lenge du ikke skal ha pelsen så er det en veldig effektiv revepatron, og rimelig så jeg bruker den også som treningsammo.
  13. Jeg tenker det er bra at det kommer flere muligheter, og det blir spennende å se utvalg, kvalitet og priser.
  14. Castor dette har med holdninger og respekt til viltet å gjøre også. I Norge har vi en tradisjon med å utnytte mest mulig av viltet. Hvor går grensa? Hvorfor ikke bare ta ut indre- og ytrefilet, og ta med lårene? Bogene er jo dårligere kjøtt og kan i tillegg fort være blodskutt. Så hvor går grensa, er det helt opp til den som har betalt for kortet? Kanskje bare skyte bukken selv om det er brunst og ta med trofeet? Hva med sporløs ferdsel? Tror det er viktig for jegernes anseelse i samfunnet at vi ikke gir folk noen grunner til å vende seg mot oss, finns jo nok motstand mot jakt allerede.
×
×
  • Create New...