Jump to content

Penn

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Penn's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Penn

    Inrullert i HV

    @oysteinlarsen Jeg har blitt innrullert i HV-08 (Agder/Rogaland), gikk glipp av første oppkledningsøvelse og har ikke fått AG'n utlevert, kun klær, så inntil videre er jeg ganske forsvarsløs, men den kan jeg reise å få hentet hvis jeg ønsker. Håper vel vi får HK416 før jeg rekker det, men vet ikke status på dette i vårt distrikt.. Har vært med på en skyteøvelse med lånt AG, og jeg må si skytinga gikk rimelig dårlig. Traff dårlig, rota med lading, sikring og ting som det bør gå automatikk i skal man brukes til noe fornuftig.. Jeg er 2 meter lang og mistenker at standardkolben på AG blir for kort.. jeg får ikke godfølelsen, målsetningen må være å få et våpen som er stilt inn og tilpasset for meg. Takk for alle gode innspill folkens.
  2. Penn

    Inrullert i HV

    Lille Arne; Heh, det lille jeg har skytt med Glock var veldig morro(!)
  3. Penn

    Inrullert i HV

    Tanken min er å bli mer selvsikker på våpenbruk - å faktisk kunne avfyre et skudd og være rimelig sikker på å treffe blink. Jeg/vi har blitt innrullert i HV for å være til nytte hvis det skulle bli nødvendig - med det så medfølger det jo et ansvar for å være forberedt skulle det usannsynlige skje. Jeg vil ikke være det svake ledd som setter andre i fare, slik håper jeg flest mulig andre også tenker.
  4. Penn

    Inrullert i HV

    Takk for tips om NROF - ser det er en lokal avd. her jeg bor. DSSN virker jo også spennende, men da må jeg reise lengre. DFS må jo også vurderes her Kan jeg melde meg inn i en pistolklubb og skyte med Glock lik den HV bruker?
  5. Hei, Jeg har blitt innrullert i HV, i den forbindelse ser jeg at skytterferdighetene har blitt noe rufsete siden mine dager i førstegangstjeneste og jeg ønsker derfor å få trent litt mer. Hvorfor være i HV hvis man ikke kan treffer målene man i ytterste konsekvens kan stå ovenfor.. Jeg antar at trening med AG er helt uaktuelt, men kanskje er det mulig å trene på bruk av Glock? Er det noen som har noen tips eller inspill ift. å få trent med militære (HV) våpen så hadde det vært veldig nyttig! vh/Sørlending
×
×
  • Create New...