Fury

Members
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Fury

 • Birthday January 4

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Dette blir bra Rino Kan jeg spørre hvilke kaliber du har valgt?
 2. Stang ut på meg under vårjakta denne gang. Fredag var jeg med en fangstmann på hans siste fellesjekk. Vi fikk 2 bever denne dagen, og fangstmannen rundet dermed av sesongen med 7 bever. Selv sitter jeg igjen med mye ny kunnskap om Beverfangst som jeg forhåpentligvis setter til livs neste sesong.
 3. Dette var jaggu en god og nyttig link for oss som fanger bever.... (vedkommende har lignende YouTube opptak hvor han flår og behandler annet vilt)
 4. Kostnad..? En brukt original 200 STR skjefte må det vel være rimelig sannsynlig å få kjøpt til en OK pris.? Akkurat når det gjelder gadgets, så kan dette tas etter pengepungen, men langhold har en tendens til å bli kostbart ...
 5. Hvorfor ikke demontere originalstokken og heller kjøpe et nytt skjefte.? Originalskjeften kan jo spares til eventuelt salg ved en senere anledning.
 6. Takk for respons, jeg skal se litt nøyere på S200STR i .308 W.
 7. Hei ! - Hvilken av disse 2 riflene ville dere valgt som jakt/bane rifle.? Selv liker jeg dem begge, og synes valget blir mer og mer vanskelig. Kaliberet jeg har valgt er .308 siden jeg har tenkt til å bruke rifla på posteringsjakt etter hjort, rein og rådyr. Hvem ville dere valgt, og hvorfor.?
 8. I dag er vi bedt bort på middag hos min mor i Kongsberg, så akkurat nå er jeg usikker på hva som blir servert.
 9. Hodet mitt sier det samme.!
 10. Noen som er i gang med jakten.?
 11. Velkommen
 12. Hei Jeg har en S85 SS i kaliber .6,5x55 med 620mm pipe og riflestigning på 8"/4. Er det noen her inne som kjenner til en god og presis storvilt patron til denne.? (Jeg hjemmelader dessverre ikke)
 13. Dette var gøy Gratulerer med en helt spesiell rifle, håper du blir fornøyd.
 14. .375 Ruger og .416 Ruger smetter fint ned i en standard M98 Oberndorf kasse. Flne kaliber begge 2, men de mangler sitt historiske sus fra Afrika. Forholdsvis dyre lade komponenter på de begge. Den rifla hos Beveren Sport er bygget av R.Hansen på en standard Oberndorf kasse så de lange patronene som .375 H&H og .416 Rigby smetter ikke.
 15. Så bra at du vurderer en grov dobbelrifle Erebor Av de 2 kalibrene du lister opp så ville jeg valgt .470 NE. Dette kalibret er godt representert selv i Norge blant storviltjegere og våpen entusiaster. Den holder til alt du kunne tenkt deg å jakte på i verden. Skal du jakte mest elefant så ville jeg vurdert .500 NE....den har det lille ekstra selv om du utmerket her også kan bruke en .470 NE. Krieghoff er et velkjent og et bra våpen. Den har litt moderne løsninger med f.eks oppspenner, men liker du det så løp og kjøp.! Vekten på .4,8kg er helt greit, ønsker du mere vekt så fikser en kompetent børsemaker dette for deg. Husk at du skal bære herligheten også.