Jump to content

Fury

Members
 • Content count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Fury

 • Birthday January 4

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. Hjortejakta 2017

  Dreveren brukes både på hjort og rådyr. Han fungerer fint og gir seg vanlig etter 2t los. Hvis vi skal være litt kritiske så fungerer han bra, men han liker dårlig litt sinna hjortebukker ... fjorårs kolla ble kontroll veid til 48kg!
 2. Optikk med klassisk design!

  Ja. Det blir nok det Nickel siktet jeg linket til over...
 3. Jakt klær vadmel og ull, hvem selger?

  Finnes ikke bedre! ...: https://www.jagdhund.store/en/men/weatherproof-capes/wald/
 4. Hjortejakta 2017

  Det er i Telemark! Vi har nå kommet midt i jaktuka våres her i Telemark, og vi fikk en spissbukk på 53 kg (slaktevekt) første morgen i ett skikkelig regnvær. I dag datt det en fjorårs kolle som vi ikke har vekt på ennå.
 5. Hjortejakta 2017

  Nå har jeg begynt pakkingen til en uke hjortejakt.., Vi har vist en slik luskende rundt
 6. VILLREINJAKT 2017

  Gratulerer så mye med første hjorteviltet Jeg pleier ikke å lese blogger, men tok en titt...god grunn til å være fornøyd. Kjempe fin bukk og blogginnlegg. Skitt Jakt videre @JegerStineNo, og alle dere andre.
 7. Optikk med klassisk design!

  Sikter meg litt inn mot denne: http://www.nickel-ag.com/en/products/scopes/15642.aspx Skal se litt på den Recknagel montasjen @kjella, takk for tipset.
 8. Optikk med klassisk design!

  En ny M98 i kaliber .30.06 Springfield. Rifla skal primært brukes til storviltjakt i Europa og PG i Afrika. Tar gjerne imot tips om montasje også. Rifla har ikke Double square bridge, og jeg hadde tenkt meg en eller annen svingmontasje siden jeg også ønsker å benytte meg av jernsiktene der det er mulig...
 9. Optikk med klassisk design!

  Hei! Jeg er på utkikk etter topp optikk (kikkertsikter) med litt klassisk utseende. Det er mye bra optikk på markedet, men jeg føler at de fleste passer bedre på litt mer moderne allværsrifler, enn rifler med mer historisk sus... Noen som har gode tips ?
 10. Mauser-Tråden (For alle Mauser-folk)

  Jeg ville reist til børsemaker...om avtrekket ikke lar seg justere, så ville jeg byttet til f.eks et nytt fra NECG dersom double set trigger er et must. Sparetiltakene til en ny M98 i 30.06 er iverksatt !
 11. Karl Hauptmann

  CAL. 475 #2 Eley.
 12. Shiloh Sharps

  Takk for opplysningene folkens Du har selvfølgelig rett @Kammerherren at Shiloh Sharps også er kopier av den originale, ellers ville fabrikken vært betydelig eldre med historikk. Jeg trur også Pedersoli Sharps er ett bedre alternativ, ikke bare pga pris, men også tilgjengelighet.
 13. Shiloh Sharps

  Pedersoli Sharps er vel greie dem, men er ikke det bare italienske replikamodeller.?
 14. Shiloh Sharps

  Hei! Regner ikke med det er mange som har originale Sharps rifler her, men jeg for prøve meg allikevel! Erfaringer, og ikke minst informasjon om hvem som har agenturet tas imot med takk Fury
 15. Buejakt godkjent i Finland?

  Kommer det snart en jaktrapport fra Finland, @x-force ? Regner med du har preppet utstyret til jakt...
×