Jump to content

hbels

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hbels's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Er på utkikk etter batteri til denne kikkerten. Tok det ut for et år siden for å kjøpe nytt, men nå er det borte. Noen som kan hjelpe?
  2. Ja vi skyter ikke ku, og ikke har jeg tenkt til å gjøre det heller så lenge vi ikke har det på kvota. Er jeg i tvil holder jeg skuddet tilbake 10 av 10 ganger. Vi har en bot-ordning på okse som ble innført i fjor da det er interesse for å beholde storoksene i området. Jeg husker ikke satsene, men er det over 4 tagger i førsteperioden svir det på pungen. Botsystemet fungerer slik at bota øker pr. Tagg.
  3. Jeg har bestilt full pakke fra nettojakt. Har lest litt om forskjellig anmeldelser av utstyret og ikke funnet noen som er veldig misfornøyd så langt. Utstyret kommer over helga, så jeg kan ikke si hvordan kvaliteten er før jeg har fått prøvd den litt.. men til en pakkepris på jakke, bukse, undertøyspakke, 2 par sokker, caps, lue og flere ekstravarer ettersom jeg kom over en viss sum som matcher bare jakkeprisen til harkila, så er jeg mer en interessert i å gi den en skikkelig test.
  4. Noen som har anbefalinger å dele ang. neoprenstøvler for kalde og våte dager på elgpost? Har gode fjellsko, og har dratt med meg fotposer på post, men nå vil jeg prøve neoprenstøvler å se hvordan det fungerer..
  5. Samme oppfatning har jeg, håpløst å se kjønn på kalvene (synes jeg) I utgangspunktet er jo en kalv en kalv, men noen ganger har man jo lyst til å spare enten ku eller oksekalvene så langt det er mulig.
  6. Greit å vite for en uerfaren jeger iallefall takk for svar
  7. Jeg har hørt at av et tvillingpar så er mest sannsynlig oksekalven bakerst, eller lengst bort fra kua.. Noen som har erfart dette selv og kan bekrefte at det er noe i det eller er det bare tomt prat?
  8. hbels

    Tips til ny rifle

    Har sendt ivei 150 skudd nå, og har ikke kjent noen problemer enda. Samler veldig fint på 100 meter (med tofot ?) Skal se om jeg får tatt bilde neste gang jeg er på banen. Magasinet har jeg ikke hatt noen problemer med, klikker lett på plass hver gang. Et 5skuddsmagasin skal det nok investeres i om det finnes, det er det eneste minuset jeg kan komme på i farta. Ladegrepet ble litt tyngre når jeg tok oppskytinga med blyspisskulene av en eller annen grunn.. men ellers, veldig fornøyd med både rifle, kikkert og demper. Glad jeg la i langt over budsjettet slik at jeg fikk en bra kikkert. Riggen min.. Bilde fra oppskytinga. Første gang jeg prøver sittende oppskyting, noe som fungerte my bedre enn liggende for min del. Samlet litt for langt til venstre, men det er pga at blyspissen gikk annerledes. Skulle tatt en prøveserie først, men det gikk bra..
  9. hbels

    Tips til ny rifle

    Ja det var det jeg fikk beskjed om av selger, har ikke sjekket det nærmere på noe som helst vis så det er ikke en påstand fra meg kan desverre ikke utdype noe om hva som er feil..
  10. hbels

    Tips til ny rifle

    Var og prøvde en Browning x-bolt i dag og ble ganske solgt. Pent våpen rett og slett. Passet meg veldig godt da våpenet er ganske kompakt og jeg heller ikke er store karen. Så da ble det en Browning x-bolt i kaliber .308 med Hausken JD184 foran og swarovski z3 (4x12x50) på toppen. Litt over budsjettet, men jeg tror det ble en bra og solid sammensatt pakke. Takk for alle gode svar og meninger Gull verdt!
  11. hbels

    Tips til ny rifle

    Ser ut for at det blir en pent brukt swarovski z3 på toppen og en hausken på tuppen, så da er det bare å finne den riktige rifla ??
  12. hbels

    Tips til ny rifle

    Jeg skal til min lokale browningforhandler i dag, så det er absolutt en god mulighet for at jeg havner på den, hvis han gir meg en god pris.. skal se på sabatti i morgen, så jeg håper på å ta et valg i løpet av helga på hva det blir ??
  13. hbels

    Tips til ny rifle

    Var ikke klar over at jeg kunne velge et annet kaliber, så det var det bra du sa!
  14. hbels

    Tips til ny rifle

    Nei ble nok for sen der.. får fortsette å følge med
  15. hbels

    Tips til ny rifle

    Den ble solgt fort
×
×
  • Create New...