Jump to content

Wy270

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Wy270's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, jeg tror jeg skal tilbake idag og bytte den inn i 100... Hvordan er det med touchskjerm i regn da? Ett viktig poeng er jo også at flere på elglaget mitt har jo dc halsbånd til sine. Litt kjedelig å ikke kunne se de. Hvordan er batterilevetiden på 100? Ser det som en fordel og kunne putte i nye batterier når den er utladet. Også lurer jeg på hvor mye batterilevetid man ofrer ved å gå for t5 mini istedenfor vanlig... noen som vet?
  2. Fungerer touchskjermen bra i regn, eller kulde og stive fingre? Jeg gikk for Alpha 50 nylig, men den er kanskje nesten dårligere enn 320 pga halsbåndkompatibiliteten? Vurderer bytte. Ønsker råd
  3. Jeg har fått meg simlekort i Knutshø-folldal. Har ikke jaktet der før, og minimalt med kunnskap om området. Eneste erfaring er at jeg har kjørt bil gjennom einunndalen og fisket litt et par steder. Finnes det sted jeg kan få info om hvor dyr befinner seg? Har noen gode tips til utgangspunkt? På forhånd takk
  4. Ok. Så nå skal jeg straks til å legge bakparten på benken. Gode råd mottas med stor takk. Skal jeg fjerne alt fettet på utsiden og kaste det? Deretter? Lager dere kun biffer av bakpart, eller kan en lage grytekjøtt og skav av skanke, lårtunga og kanskje noe mer?
  5. Dyret ble felt kl 19 på mandag. Tipper snitt på 12 gr pr døgn. Jeg tok desverre ikke sjansen og kuttet vekk ganske så mye fre filetene. Hvor mye grisefett har du i kjøttdeigen du lager? Skal jeg bare kaste alt fettet fra reinen? Bakparten har hengt til modning med masse fett på. Er det feil?
  6. Jeg har hatt et dyr hengende i litt for mange deler og fått ganske tjukk og mørk hinne på det meste. Skjære av hinna og kaste den, eller kan den brukes til kjøttdeig? Og sener og hvor mye fett i kjøttdeigen? Var en Voksen bukk ved godt hold.
  7. Er denne tørkehinna som ble litt tjukk og mørk bare å skjære bort og kaste, eller kan den kvernes til kjøttdeig?
  8. Ny skinnemontasje og prikker 10ere, noen ganget i allefall
  9. Vet om sperretappen på ASVen, og leste faktisk den fire linjer lange instruksjonen for ringene. Står ingenting om retning, de ser helt like ut og jeg har byttet om på de. Får vel prøve å snu de rundt også
  10. Warne maxima quick detach ringer på picatinny skinner. Zeiss ht med asv. Når man har vridd hjulet så langt ned at hjulet ikke går lenger, er det vel selve montasjen det må være noe med? Ringene er prikk like ifølge instruksjonsboka
  11. Jeg gar stilt kikkerten så langt ned det går, men ligger fortsatt for høyt. Skrudde av ringene og satt det på igjen, men det hjalp ikke. Råd?
  12. Kan jo nevne at O-ringen kom i postkassen min på 2 dager, helt gratis
  13. Det er den røde på toppen inni. Synes egentlig det er en svakhet i brukervennligheten at fjæren sklir ut på siden av lokket når man skrur det på. Burde sittet i et spor.
  14. Er det noen som vet hvor jeg får tak i denne?
×
×
  • Create New...