Jump to content

falcon81

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

falcon81's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en slik jeg vurderer å selge, men vet fint lite om den å finner ikke stort på nettet, så lurer på om noen vet litt om den. På undersiden av kammer ser jeg det står Made in italy, litt uklart men en ser det. Trodde remington var Laget i USA.
  2. falcon81

    Krutt

    Skjønner. Gjenstår bare å se om det blir salg eller dyr gjødsel da
  3. falcon81

    Krutt

    Skal kvitte meg med div krutt å tennhetter. Kan jeg selge dette til personer med våpenkort eller må det leveres inn til politi? Sender såklart ikke. Holder til 30min nord for Bergen. Om jeg kan selge det er alle bokser mer en halvfull.
  4. Er det noen her som har slikt verktøy jeg kan låne/leie med 45 kaliber pilot?
  5. Skogenantikk.no er en vitts, hadde utropsprisene vert lik 60-70% av det de er nå å heller med en minstepris rundt smertegrensen hadde det begynnt å ligne noe!! Slik det er nå kan det overhodet ikke kalles en auksjon. LOL
  6. Ja men hylsene jeg har må borres opp for å ta 209 primere. Jeg skal teste med magnum hetter å se hvordan det går.
  7. Ja er for meg et mysterium. En 60gr by volume pyrodex ladning smeller som bare det. Men n320 går ikke. Enten bare poffet av hetten eller en hangfire som hørest ut som et salong skudd. Det er ihvertfall noe ang tenning av kruttet som er problemet. Så en annen lade tråd her der en bruker 29gr longshot å 32gram hagl. Men skriver 209 primer som er en hagle primer men samme hylse så mulig han har borret de opp.
  8. Beklager. Berdan primere er jo avhengi av piggen i hylselommen, noe magtech 12 gauge hylser ikke har. Så jeg bruker boxer som hylsene er beregnet for. En berdan primer kan jo puttes i en slik hylse så skjønner tanken. Tenker du at hylser for berdan primer er bedre? Ser for meg at magnum primer er tingen her men er redd den skyver alt ut før kruttet får tent skikkelig.
  9. Har du borret opp disse til å ta 209 primere? Driver å lader samme hylse med n320. Men de vil ikke tenne å om de tenner blir det hangfire. Bruker federal 300 primere eller large pistol som det heter.
  10. Stemmer. 3 wads, nitro wad for å tette å 12.7mm wad for å skyve hagl ut, den 3 er bare for å få haglene høyere. Jeg bruker boxser hetter eller large pistol win eller federal. Men er samme sak med begge hettene. Skulle hatt noen magnum hetter men har aldrig kjøpt det da jeg ikke lader magnum. Jeg testet for Morro skyld en ladning med pyrodex 60gr. Samme oppsett ang wads. Det gikk så det suste. Men pyrodex er som de fleste vet noe dritt om en ikke liker vask etter vask.
  11. Holder på å lade litt messing hylser kaliber 12 men noe er tydeligvis feil da de tenner ikke å om de tenner er det såkalt hangfire. Jeg lader ymse pistolkalibre uten feilslag men dette fikk jeg ikke til. Lader som følger: magtech hylser, win wlp hetter, 11gauge nitro wad over 18gr n320 ellerfulgt av 2 stk fiber wad, 1oz 3mm hagl med pappskillig på topp låst med voks. Mistenker at primer er for svak. Takker for innspill.
×
×
  • Create New...