Jump to content

perg

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

perg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. perg

    Webley .455

    Tenkte jeg skulle vente litt med diesett til jeg har snakket med en i klubben som lader .455 Webley.
  2. perg

    Webley .455

    Ser ut som annonsen allerede er slettet....hmmm det gikk nå fort
  3. perg

    Webley .455

    Takk for tips, har lagt ut en annonse der.
  4. perg

    Webley .455

    Nå fikk jeg svar de var tomme akkurat nå.
  5. perg

    Webley .455

    Virker ikke som SARA svarer på mail....sendte de bestillng og en mail i ettertid, men ingen respons...
  6. perg

    Webley .455

    Jeg skal vel være såpass ærlig at jeg må innrømme at kjøpet av Squaredeal var et impulskjøp på finn og at jeg ikke kjenner noe særlig til den. Den er brukt til .38 av tidligere eier og jeg hadde planlagt å skaffe dier til .32 og så .455 webley, og så lade litt etterhvert, men har ikke fått satt den opp enda. Jeg gjorde et søk på nettet og fant ikke dier i .455 til denne så du har nok rett i at de ikke lager disse diene til squaredeal. Stavanger er nok et stykke unna, jeg bor i Asker, men da skal jeg høre om det er noen i klubben som har muilghet for å hjelpe meg. Ville vært artig å få prøvd denne gamle revolveren, har inntrykk av at det er mange av de som er modifisert til .45.
  7. perg

    Webley .455

    Takk for tilbakemelding. Må jeg ha en Lee ladepresse for å bruke disse diene ? Jeg har idag en Dillon Squaredeal....
  8. Svigerfar har en Webley MKVI kaliber .455 . Noen som vet hvor jeg kan få tak i hylser og dier/ladeutstyr til dette kaliberet. Såvidt jeg vet er den original dvs ikke modifisert til .45.
  9. perg

    Hagle Verona Basic

    Det ble denne hagla, har skutt ca 150 skudd på bane med den til nå og jeg er fornøyd. Har selvfølgelig ikke så mye sammenligningsgrunnlag akkurat. Eneste aberet er at løpet er fjærbelastet siste centimetrene og du må presse løpet nedover for å få patron inn i nederste løpet, men det er visst ikke uvanlig har jeg forstått. Løser seg enkelt ved å la løpet hvile mot gummimatta og så skyve hagla forover for å dytte inn patronen. Veldig glad jeg ikke kjøpte hagle med automatisk utkasting av patroner når du åpner våpenet....sinnsykt irriterende når du må gå og plukke opp patronen etter å ha skutt. Treffer ikke så mange leirduer ennå, men det skyldes nok mer han som holder i våpenet Får bestille meg en instruksjonstime til høsten tenker jeg.
  10. perg

    Hagle Verona Basic

    Får se om jeg tar en tur til Bogstadveien også.
  11. perg

    Hagle Verona Basic

    Takk for tilbakemelding, får ta meg en tur ned og prøve den først ja.
  12. Skal til å kjøpe hagle nå og hadde tenkt å kjøpe en brukt hagle. Ser denne annonseres og lurer på om noen har noen erfaringer med denne : http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=58119838" target="_blank perg
  13. perg

    Ny bruker

    Det du sier er sikkert riktig, men jeg gadd ikke ta diskusjonen med dem om det. Minste motstands vei er å bare skaffe skapet like godt først som sist. Og det skal sies når jeg hadde sendt inn kvittering på skap og jegeravgiftskortet så gikk det ikke mange dagene før jeg hadde innvilget søknadene mine.
  14. perg

    Ny bruker

    Kan bekrefte at det ble ett gebyr på 860 kroner for alle tre våpensøknadene
×
×
  • Create New...