Jump to content

Torstein74

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Torstein74's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Torstein74

    1911-tråden

    Hei dere. Eg lurer på ein STI 1911 Target Master, noen som kjenner til denne? Eg skal skyte felt med den. Er det noen andre 1911 som eventuelt er bedre i samme pris sjiktet? Hva hylster bør eg kjøpe, hva magasiner fungerer godt i denne? Takker for tips.
  2. Funker dette fint? Ser det er en gammel tråd, så nå har den vel blitt grundig testet?
  3. Hei dere, mye regler og klasser å sette seg inn i for en ny skytter(3års erfaring) Eg skyter mye med 22lr revolver, synes det er gøy med revolver, men grunnet plass problemer, og litt økonomi, så har eg ikke lade utstyr, eller grov revolver, kan hende det ordner seg på sikt. Eg stiller opp på fin felt med revolveren min eg, men eg kommer omtrent bare midt på lista, kommer vel aldri høgere heller, har verken kvalifikasjoner eller utstyr til å komme på toppen, om det ikke arrangeres i fellesferien.. Hva med å innføre en klasse til? Fin felt Revolver? det kunne jo vert en økonomisk inngangsbillett for rekruttering, og helst ikke mer enn 6 skudd. En grei klasse for de som ikke kan, vil , eller har mulighet til lade og eksperimentere med stort kaliber feks? Eller er eg bare veldig sær som mener dette? Det er jo mange som har en 22lr revolver liggende på lur, de sier de ikke kan konkurrere med disse fine fin pistolene, så derfor blir de ikke brukt. Jo, eg er sikkert veldig sær, men hadde vert artig å prøvet fin revolver mot andre enn junior klassen.
  4. Joda, eg har fått prøvet litt, men dei har "bare" hatt 6" våpen, siden eg nå skulle handle litt lurte eg på om eg burde kjøpe ein 4" i revolver felt, tenker da S&W 586 den passer vel i 4" klassen? Så kanskje en mer påkostet 6" om en stund om det er så artig som det virker som.
  5. Hei dere. Lurer på hvordan eg skal gå frem for å skaffe våpen som passer i både felt programm, og ppc. Men, det står 4" revolver i ppc programmet, er det mange som skyter dette? Hvordan erverver man både 4" revolver og 6"? Eg har bare 22 cal våpen fra før, er medlem i Bergen pistolklubb og vi har jo bra mange programmer som kan gi erverv. Bør eg søke om feks revolver til felt først, og kjøpe 4", for så og søke 6" senere i magnum 1? Skal sende inn søknad no og tips mottas med takk.
  6. Flott med bilder. Kanskje det er greit å kjøpe ein slik plast del å kappe til istede? Eller blir det for tungt? Noen som har prøvet det og fått eit pent resultat?
  7. Hei. Eg lurer litt på en Tanfoglio gold match extreme, det skal komme en ny modell høsten 2017. Men denne har litt lav avtreks vekt, korleis kan eg få denne over 1360gr? Har tenkt å skyte militærfelt med den. Har hatt Tanfoglio stock 3 ekstra tidligere, synest Tanfolglio grepet passer godt til meg.
  8. Hei. Noen som har nyere type model Stenvåg med løps vekt? En løps vekt som passer fint under hele løpet? Noen bilder?
  9. Flotte våpen i tråden, noen som har prøvet Korth national standard supersport? Eller har erfaringer med disse, hvem har hørt hva?
  10. Tja, har skutt min 2000skudd CCI standard. Siste fire ukene, virker enda.
  11. Det var en god ide, hvor får en slik plastikk, kan den fra sport passe, for så tilpasse den litt? Nå skal meg og spesialpistolen på banen og skyte litt. dritt i været.
  12. Vet ikkje om eg kommer til å merke forskjell med vekten, men ser forskjel gjer eg, så det var vel litt der "Behovet" var for min del.
  13. Eg måtte ta bildet som eg skulle legge ut, som eg hadde på pc. Sende dette til meg selv på epost, så Høyreklikke på bildet, kopiere bildeardesse, så lime det inn med den img funksjonen som står oppe her når du skriver, legg bilde adressen midt mellom dei img og parantes.. Finnes kanskje letter måte om ein bruker dropp boks eller noe?? Godt å høre at du ikkje bruker det, da venter eg litt og ser om det blir "Behov" senere.
  14. Ser ut som eg har ein annen modell enn du, eg har lenger løp, og litt annen lugg bak? Noen som har den nyeste modellen med løpsvekt kanskje?
  15. Huff, var det så enkelt, eg blir ikkje noko mer ovenpå siden madammen nett har fortalt at vi har toutch skjerm på EDB maskinen, det hadde eg liksom glemt.. Pokker til start på helga. Hva skinne ting har du oppå der, kunne tenkt eit lite rødpunkt for gøy. Noen anbefalinger?
×
×
  • Create New...