Jump to content

Froy

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Froy's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som kan hjelpe oss med ladedata til dette?
  2. Skytterlaget har en blandet Ungdomsgruppe som trener sammen hver mandag og jeg har for årets utendørssesong ett mål om at alle skal føle fremgang, mestring og glede over både sine egne og andres resultater. Jeg er temmelig ny i DFS gamet selv, men begynner nå å se etter en innendørssesong med disse skytterene at den nyopprykkede JR skytteren krever annen trening enn første gangs aspiranten, dette har vi forsåvidt løst med å ha eget "aspirant" lag og eget rekrutt-JR lag. Innendørs skyter vi enda på papp så der har mulighetene til "diffrensiert" trening vært vanskelig for da hadde det tatt en hel dag å komme gjennom alle, mens ute har vi elektronikk. Og det er her jeg trenger hjelp av dere til å tenke nytt, spennende og lærerikt for det å ligge å pumpe ut 35 skudd hver trening er bra for mengde treningen, men for at målene mine om at de skal føle fremgang, mestring og glede skal oppnås krever det nok en litt annen teknikk. Så det jeg har tenkt selv til nå er følgende, jeg har gått til innkjøp at DFS sine poengmerke pins, disse er i hovedsak tenkt som en motivasjonsfator for nye rekrutter og etablerte som trenger ett mål å strekke seg etter med en "pris" i enden. Kravet for å få utdelt pins er at de skyter selv med reim uten hjelp til lading, lov med hjelp til skruing. Grunnen til strenge krav er at vi har noen som har vært aspiranter i en evighet og forsøk med reim innebærer ofte at far hjelper med å lade om og også ofte følgt av pøll under armen slik at de i praksis skyter med støtte. Ja Saueren er tung og det er mål om å få kjøpt inn rekrutt Sauere slik at dette blir lettere. Rekruttene som er nybegynnere med reim, vil trenge hjelp til låsing av arm i rett vinkel samt finne samme skytestilling hver gang, de trenger også å lære at det er ingen premie til de som skyter raskest. Her har jeg vudert premie i form av twist til de rekruttene og aspirantene som klarer å utnytte skytetiden best mulig. Rekruttene som har skytt en stund med reim og er siste år før eldre rekrutt, trenger også hos oss å øve på å bruke god tid, de kan også få en grundigere innføring hva vinden gjør med kulene, pusteteknikk og liggestilling. Hvordan jeg kan løse dette på en fin måte er jeg usikker på. Eldre rekrutt her er det terping på små ting som gjelder, gode avtrekk, rekylopptag, liggestilling og mentaltrening samt god omgangsskyting. Tips til hvordan? Junior her er det samme som for eldre rekrutt men her må kne skyting få ekstra fokus, uten å glemme ligg. Ungdommen er det viktigste skytterlagene har og det er dumt at den eldre garde ser ut til å glemme det litt. Gode tips og råd til treningsøkter jeg kan gjennomføre med de ulike gruppene tas i mot med takk!!
  3. Froy

    Fra 15m til 200m

    Jeg er skuddredd på toppen av det hele ser det ut til og i morgen er det duket for de to første stevnene. Veldig usikker på hvordan dette skal gå, ett lånevåpen som må ha minst 20 skudd før det gidder å tenke på å samle gjør ikke akkurat selvtilliten større. Men kjekt blir det nok uansett.
  4. Froy

    Fra 15m til 200m

    Takk for strålende tips, tidligere har jeg fått beskjed om at det er ikke så nøye med den reima foran, men i dag måtte det testes. Vel og merke på 100m med .22 men tipset funket som bare det. Perset gjorde man også med 247. Gjerne hverdagskost for noen men for meg helt fantastisk og gir meg bare lyst til å skyte enda mer. Så takk nok en gang.
  5. Froy

    Fra 15m til 200m

    Gode tips å ta med seg her, takk! Kom i havn med ett par gode 49 serier i dag, men vet at det er mye som kan rettes på når det gjelder stilling, pust og avtrekk.
  6. Froy

    Fra 15m til 200m

    Der kan deler av poblemet ligge ja, får beskjed om at det ser ut som at jeg ser skrått når jeg sikter.
  7. Froy

    Fra 15m til 200m

    Ikke tenk på det. Har egen jakke og reim men låner våpen. Stram reim foran altså, får forsøke det neste gang. Sliter også med å få plassert høyre arm fornuftig.
  8. Froy

    Fra 15m til 200m

    *kremt* TS er hun. Og nei ingen perfeksjonering av reimbruk og sliter enda med å finne lik stilling hver gang gang jeg legger meg ned.
  9. Froy

    Fra 15m til 200m

    Oppdatering: Det går strålende å skyte på 200m, er enda litt skuddredd da men.
  10. Froy

    Fra 15m til 200m

    Takk folkens. Skyter i klasse 1 ja, noe annet skulle jo ha tatt seg ut.
  11. Som nyfrelst DFS skytter ser jeg nå med skrekkblandet fryd at utesesongen nærmer seg. Det å gå fra den trygge 15m banen med .22, til å tenke på at den store skumle 200m(300m) banen nærmer seg skremmer meg. Har vel skutt to skudd ute før så man kan si at dette er nytt og ukjent terreng. Har noen noen beroligende ord, er overgangen så stor som jeg innbiller meg eller er det slik at bytte av kaliber utjevner de største forskjellene, sett bort i fra vind? Jeg har heller ikke det beste synet, men har til nå bare brukt mine vanlige briller, kan jeg fortsette med dette dller "må" man ha skytebriller?
×
×
  • Create New...