Jump to content

slaveneat

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

slaveneat's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er vel egentlig utdragere, er et gammelt våpen fra 80-tallet. På venstresiden kan denne vipperen bare bevege seg litt opp og ned, på grunn av bakenden er fortsatt intakt og tar borti treverket på skjeftet. Mens på høyresiden er den delen knekt bort og vipperen kan bevege seg mye lengre opp enn den andre - så det ser ut som at den delen som er knekt bort er ment til å forhindre at vipperen "låser" seg fast i en øvre posisjon, noe som da igjen vil føre til at den ene utdrageren antakeligvis ikke vil fungere. Verdt å nevne at hele denne vipperen er kombinert noe støpt metall og plast. Metall på det som går inn i låskassen, og plast på det som er knekt bort. Så det skulle vel kanskje også vitne til at det ikke er snakk om sikkerhet.
  2. Takk for svar! Helt nytt våpen så har ikke inne noen hylser for 12/222. Oppspenning og avtrekk på begge løp fungerer bra. Utkasteren ser ut til å fungere på begge. Se nytt bilde. Når jeg legger forskjeftet til låskassen, som det ligger når løpene også er på plass. Så ser det ut som disse to vipperne står inntil de to lange flate "nøklene". Dersom jeg "knekker" våpenet, så dyttes disse et par mm inn i låskassen - dette har kanskje noe med utkasteren å gjøre da? Men siden halve "vipperen" fortsatt henger på så ser det ut som mekanismen fungerer. Må nok uansett innom en våpenforretning for å få byttet ut den der.
  3. Jeg oppdaget da jeg tok av forskjeftet at noe knakk inni, og en liten bit falt på gulvet. Den biten hører til en av disse taggene som er inni forskjeftet, som skal gå inn i låskassen når alt er montert. Hva slags funksjon har disse? Trygt å skyte med før det ordnes?
  4. Sitter å drømmer om rypejakta som kommer sigende på. Vanligvis drar jeg på dagsturer, men i år ønsker jeg meg en to-tredagers telttur. Det jeg lurer på er hvordan folk bruker å oppbevare felt småvilt når de er på telttur, både med hensyn til kvaliteten av kjøttet, og småsultne rever og slikt som lusker på natten. Takker på forhånd!
×
×
  • Create New...