Jump to content

Cato81

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cato81's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Cato81

    Brownells Norge

    Jeg bestilte 27.01.15. Ordren ble sende 29.01.15. Fikk faktura 04.02.15 spm ble betalt samme dag. Sjekket nettopp sporingsnummeret og pakken ble levert inn på terminal klokken 12:19 12.02.15. Jeg bestillte to tskjorter og et hylster (to forhandlere på ebay) kl 2220. Kl 0248 fikk jeg mail om at tskjortene var sendt.
  2. Jeg sendte mail til winge natt til mandag forrige uke. Prøvde også å ringe et par ganger på mandagen og tirsdagen før jeg ga opp. Har enda ikke fått svar. Sendte en mail til Rune hos intersport bogstadveien klokken 1442 på tirsdagen og fikk svar klokken 1505. Etter noen mailer frem og tilbake var kjøpet i orden. 900kr billigere ble det også.
  3. Jeg leverte inn en søknad 19/11-14 hos politiet i Bergen Vest. 24/11-14 fikk jeg mail fra Våpenkontoret i Odda at den var innvilget og betalingsinfo. Fikk søknaden i posten noen dager etterpå.
  4. Jeg sendte en mail til posten og spurte om reglene og hvor på posten.no det står. Her er svaret jeg fikk: Hei. Takk for din henvendelse den 03.02.2015. Våpen må sendes delt, der vital del sendes for seg. Våpenet skal ikke være brukbart. Med vennlig hilsen Christian Kunderådgiver Posten og Bring kundeservice Tlf. 0404 ----------------- Jeg sendte en ny mail og spurte hvor på posten.no dette står og svaret jeg fikk var: Hei. Takk for din henvendelse den 03.02.2015. Beklager, dette står ikke på posten.no Med vennlig hilsen Bente Kunderådgiver Posten og Bring Kundeservice Tlf. 04004
  5. Har sett at det har vært en del spørsmål angående våpen og posten. Jeg var i posten i dag og hentet en pistol, og spurte samtidig om reglene ang. sending av våpen med posten. Han jeg snakket med er butikksjef og har hatt post i butikk siden det startet og han visste ikke reglene. Jeg sa til han at jeg har mottatt tre pistoler fra forhandlere, og at jeg har solgt en pistol. Alle sendingene ble sendt komplett. Butikksjefen ringte til posten norge mens jeg sto der for å undersøke reglene. Hvis du sender våpen som privatperson skal det ikke sendes komplett. Vital del skal sendes for seg selv. Forhandlere som har avtale med posten får sende komplette våpen.
×
×
  • Create New...