HPBT

Members
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HPBT

 • Birthday
 1. Hvor lenge lar dere fellene stå før dere bytter plass på dem hvis det ikke er fangst?
 2. støtter det med blaserfutteral
 3. Norsk jakt på lysaker har.
 4. Går k77 løp i k95 kasser?
 5. Fjernet sitering. Lagt til tekst for å oppnå minimum antall tegn. Nagant 762 Ja det gjør det.
 6. Ser at ladeboken utgave 3 har noen litt mer heftige ladninger i forhold til ladedata på norma sine sider, med samme krutt Typ 3 grains mer i startladning på norma alaska f,eks. Har kruttet endret seg de siste ti årene?
 7. Noen som har en formening om lade 250gr swift med en startladning med norma 202 på 58gr og jobbe meg opp til 60gr? Fant bare ladedata til 250gr barnes x som har min 58gr max 60gr. Og 258gr rws H-mantel min 58gr max 61. Data tatt fra ladeboken utgave 3...
 8. Prøv cci quiet!
 9. Blaser koffert model C selges. Ikke vært tatt med på flyreise, kunne inn og ut av bil. Selges fordi den er lite brukt.
 10. Begynner å bli bra med aktivitet på åte nå. Så skal nok sette meg ut i glugga til helgen. Noen tips til en god revevarsler som funker ut til 150-200 meter?
 11. Har ikke målt stigningen på den enda, men skal sjekke! La merke til at trangboringen er på halv og full. Burde vel få åpnet de, eller? Ser at det er mange eldre drillinger som har trangboringer i den enden av skalaen. Hva er grunnen til det?
 12. Flott rev. Den ender nok sine dager snart...
 13. Jeg har bestemt meg for å beholde drillingen. Det er mulig at det er som du sier med olje i kammeret, men tviler litt. Jeg skal forsøke noen ladninger med lette kuler. Så at noen patroner jeg fikk med drillingen var 93 eller 95 grains rws semispitzer eller noe sånt noe. Jeg skal derfor prøve en stund med noen lettere ladninger. Har dere noen lette kuler å anbefale som ikke er varmintkuler?
 14. Ser ut til at reven har blitt mer komfortabel til å være lenger på åtet. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om bildekvaliteten, ettersom det skal være 14 megapixel... Hva synes dere?
 15. Har fått meg viltkamera og tenkte jeg skulle lage en tråd for å dele bilder og erfaring. Foreløpig er det bare et kamera ute på et reveåte, men det blir nok flere etterhvert. Det er også mulig for andre å legge inn bilder fra sine egne viltkamera og komme med eventuelle tips/erfaring. Kamera er et scoutguard sg550 14m Datoen på de første bildene har blitt feil, men tidspunkt stemmer. Sitter den og driter på åtet mitt? Datoen stemmer på de siste bildet.