Jump to content

HPBT

Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HPBT's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Finnes det norma fabrikkammo til 6,5x57r?
  2. HPBT

    Beverjakt 2017

    Da ble det årets første bever på meg i en svært spennende situasjon. Skudd på 4 meters hold, da er 3 ganger minsteforstørrelse på kanten! MEN! Bevern slutter aldri og forundre meg. Denne ble skutt i nakken, ordentlig knas og mye blødninger, likevel klarte bevern og hoppe ut i vannet og svømme 50 meter under isen. Trodde jeg hadde mistet den før den plutselig dukket opp på land igjen. Hvor hardskutte er egentlig disse dyrene?
  3. Sellier&Bellot 55grs går utmerket i min blaser r93.
  4. Noen som har erfaring med partition?
  5. Jeg også lurer på det. Alle er jo tomme...
  6. Rått. Har kun erfaring med 9,3 på elg skutt under 50 meter. Grunnen til at jeg spør er at jeg skal ha meg ny kikkert og funderer på om det skal bli en z6i 1-6x24 eller en z8 1-8x24. Kan jo være en smule praktisk med kulebanekompen til z8 på en 9,3 på litt lengre hold... eller skal jeg la 338wm gjøre den jobben hmmm... Er det noen som har motsatt erfaring av skjørtejegern? Altså en ikke ekspandert kule på 300m
  7. Sliter litt med søkefunksjonen på nye kammeret, så starter like greit en ny tråd. Hva er deres erfaring av praktisk rekkevidde med 9,3x62? Hvor langt ut kan man skyte og like vel ha tilstrekkelig ekspansjon med kuler som Oryx, partition, Woodleigh, accubond, aframe, mega osv ?
  8. Hvor lenge lar dere fellene stå før dere bytter plass på dem hvis det ikke er fangst?
  9. Fjernet sitering. Lagt til tekst for å oppnå minimum antall tegn. Nagant 762 Ja det gjør det.
  10. Ser at ladeboken utgave 3 har noen litt mer heftige ladninger i forhold til ladedata på norma sine sider, med samme krutt Typ 3 grains mer i startladning på norma alaska f,eks. Har kruttet endret seg de siste ti årene?
  11. Noen som har en formening om lade 250gr swift med en startladning med norma 202 på 58gr og jobbe meg opp til 60gr? Fant bare ladedata til 250gr barnes x som har min 58gr max 60gr. Og 258gr rws H-mantel min 58gr max 61. Data tatt fra ladeboken utgave 3...
×
×
  • Create New...