Jump to content

webby

Members
  • Posts

    53
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

webby's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har netop købt en Swarovski Habicht 1.25-4x24 PVI-2 med et belyst sigte model BE4. Jeg kan nu se at Swarovski også laver en nyere model, som hedder BE5... Hvad er forskellen på BE4 og BE5? Er der nogen fordel ved, at investere i en BE5, når jeg allerede har BE4? Er der ellers nogen der har erfaringer med denne kikkert generelt? Går den an også på kvällen og tidlig morgen...
  2. Hej Sølvrev. Tak for hurtig svar. Min kikkert er med "BE4" lystårn. Ved du hvad forskellen er på BE4 og BE5?
  3. Hej Er der nogen som har jagtlig erfaringer med en Swarovski Habicht PVI-2 1.25-4x24 (m. lys)? Hvordan er lysstyrken i den? :)
  4. Jeg er kommet over en tilsyneladende fin Karl Kahles L 2,2×9-42 i bra stand (sigte 4a). Er der nogle erfaringer med dette sigte? Kvalitet på optik og mekanik? Fx. ift. Swarovski eller lignende... Hvad står "L" for? Hvad må den koste? Hilsner
  5. Nogen som kender til støvlen Ecco Biom Hike 1,7 (den høje model)? Erfaringer? Kvalitet?
  6. Nogen som kender til støvlen Ecco Biom Hike 1,7 (den høje model)? Erfaringer? Kvalitet?
  7. Hej Er der nogen som har prøvet at få repareret en ældre Swarovski-kikkert (Habicht Nova 1-6x42) på garantien Hvordan gør man, hvis den skal sendes ind?
  8. Hej Gode råd? Jeg skal reparere et skæfte på en ældre haglbøsse. Skæfte har fået to revner (tabt haglbøsse) ved hver skrue i bagkappen - den ene meget dyb dyb og den anden kan kun lige skimtes. Skæftet er lakeret. 1. Hvad er bedst at fjerne lakken med? 2. Hvilken lim er bedst? 3. Eventuelle "tricks" ifm. limningen mv. Foto af skæftet: http://www.hoslp.dk/uploads/skaefterep.JPG
  9. Interessant. Jeg er mest til de tunge langsomme kugler. Det virker altid trods den lidt krumme kuglebane 142 A-max lyder også interessant. Klarer den storvildtskravene (klass 1) og hvad med kødødelæggelse?
  10. Hej Leoestby Det er blevet til lidt fugl og et rådyr... Skal prøve den på kronvildt til november? Stadig en fantastisk bøsse og et smukt våben. Lader nu nu med Lapua Mega 10,1g til storvildt. Bra præcision!
  11. Flot projekt! Jeg har selv en model. 32 og er vældig fornøjet med den. Spændende at følge dit projekt.... Sendt fra min E5823 med Tapatalk
  12. Hvad er kvalitetsforskellen mellem VXR og VX6? [sMILING FACE WITH SMILING EYES] Webby
  13. Okay - nogen som helst anelse om ca. prisleje?
  14. Hej Jeg overvejer en af disse kikkerter til min drivjagtriffel: Leupold VX-R 1,25-4x20 vs. Swarovski Z4I L 1,25-4x24. Nogen med erfaringer? Kvalitetsforskel? Swarovski'en er den dyreste, men er den også klart bedre?
  15. Jeg har i aftes været ude at teste kikkerten under forskellige lysforhold sammen med en ældre S & B 1,5-6x42 og en 25 år gammel Swarovski Habicht Nova 1.5-6x42 - uden at se nogen forskel overhovedet! Så jeg tror ikke at skaden har nogen som helst betydning (som du siger "Vest") og indflydelse på hverken lys eller skarphed?
×
×
  • Create New...