msteiro

Members
 • Content count

  547
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About msteiro

 • Birthday
 1. +1 Vil tørre å påstå at for de aller fleste på jakt vil du få mer ut av 1.5 enn 12. Aldri virkelig trengt x12 på jakt, men ønsket 1.5 oftere med et 3-12 sikte.
 2. Gulvet tåler det nok, men det blir som kjøkkeninnredning. Skal man følge gulvprodusentenes råd burde man ikke sette kjøkkeninnredning rett på flytende gulv. Hele poenget med flytende gulv er at det skal kunne bevege på seg, noe det ikke gjør med tungt fast inventar. Men tviler på at det tar noe skade.
 3. Hvis du ikke skal bruke noen av de kan du jo like godt plombere de? Så kan det henge ute til pynt hvis ønskelig.
 4. Det er vel et par gårder som driver med hjorteoppdrett hvor man kan høre? Ellers er det alltid åpen sesong på rullebanen på flyplasser rundt omkring, skytes ut en del rådyr og hjort som forviller seg ut der.
 5. Noen som har erfaring med å tilpasse baser til låskasse? Er på en SR21, så låskassen er i nivå og helt rund. Veldig fornøyd med S&K Countoured, så vurderte å finne en modell med like hull og få børsemaker til å tilpasse kontaktflaten. Blir det en veldig dyr jobb finnes det alternativer, men synes S&K montasjene er verdt litt ekstra.
 6. Dette blir bra! Foreløpig ingen idiotvenner som skal gifte seg midt i jakten i år (to par i fjor!). Når det i tillegg er utvidet jakt og kvoter i noen områder ser dette lovende ut. Mente noen hadde snakket om skuddpremie på rein med tydelige tegn på CWD, men er vel vanskelig å etterprøve hvis man sier det så ut som den var syk, men den ikke er det.
 7. Har krafset litt på den stokken, og synes den lignet litt halvveis kvalitet softgun materiale. Og så stygg! For samme pris får du GRS Berserk, som er milevis bedre kvalitet og ergonomi. Men ville også sett på bruktmarkedet, ikke langt unna STR priser, og vet du får både T3 Supervarmint og diverse andre Varmint/Target rifler av bedre kvalitet. Et litt spennende alternativ er en Winchester SPR (ikke jeg som selger).
 8. Tror det er sterkt anbefalt å treffe på første skudd, og kanskje begrense banebruken Merker god forskjell på standard boltrifle og 308n på 2,3 kg
 9. Tenker du da en bane/posterings rifle og en vandre rifle?
 10. Flåsete diskusjon da alle vet at det kun er én måte å skyte med bipod:
 11. Mente da Sauer eller andre systemløp som tidvis kan kjøpes til en ok penge. Bergara løp er jo ikke veldig dyre i utgangspunktet, og finnes ofte på salg. Selv om impulskontrollen til tider tar ferie, kjøper jeg ikke nye/fullpris 202 løp for å tilpasse muffe
 12. Annien finnes ofte på finn.no til en utrolig god penge. Var nettopp en til 2500 kr, delbar i tillegg, så vil si ganske perfekt. Måtte holde meg litt i skinnet for ikke å kjøpe den.
 13. Det er jeg helt enig i. For å selge et sånt produkt må man ha litt pondus. Man får virkelig ikke noe inntrykk av riflen når den ligger klemt inn bak ymse Vanguard, T3er og et par salongrifler. Men bra for oss som får et stykke tysk kvalitet til en hyggelig penge
 14. Virket sånn på selgeren ja, lite planer om å ta inn flere. Lite utvalg på utstyr, til den, men lite å utsette på noe egentlig, blir bare fjerning av siktene hvis de ikke kan flyttes og gjenging. Får picatinny skinne til en OK penge, evt kanskje noe tilpasset weaver baser, så slipper man å tenke på dyre montasjer fremover.
 15. Måtte bare jeg og Veiledende pris på denne virker egentlig veldig lav, 8000 lavere enn i UK. Og det før tilbudet. Tror XXL er gull på noen segment, husker de solgte Weatherby Mk V til lavere pris enn utsalg i butikk i USA, og er vel en av verdens billigste butikker (med webshop) på Zeiss. En i innkjøpsavdelingen som fortjener en premie.