Jump to content

OleJan

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OleJan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så denne i bruk igår, betydelig mindre smell og rekyl. Eier er på jakt etter sub ammunisjon, blir spennende å høre hvordan det blir.
  2. Ble veldig nysgjerrig selv også, får de til dette er det jo supert! Blir jo bare mer spennende av en mystisk melding som blir fjernet etter en liten time..
  3. Skjeberg JFF la det ut på sin Facebook side, men ble fjernet etter kort tid.
  4. OleJan

    A-tec Sport?

    Er tilsvarende en hertz, regner med du har fått tilbud via en Gresvig butikk.
  5. Mistenker kona hadde avfyrt første skuddet hadde jeg gjort det..
  6. Da har min kommet, må få montert den over helgen...!!
  7. Kommer visstnok rett over nyttår..
  8. Forutsatt at man var gammel nok til å lovlig eie uregistrert 5,5/hagle før regelendring inntraff.. Noe som ikke kommer frem her.. Har forøvrig fint lite med xxl å gjøre og har runda 40, så anser meg som voksen dog ingen ekspert.. Edit: ser at han fikk den for lenge siden av sin far så da tar jeg den på min kappe...
  9. 5,5mm luft er registreringspliktig våpen og du må ha våpenkort for å kjøpe ammo.
  10. OleJan

    Selger XXL Sauer?

    G Max selger Sauer ihvertfall. Også med prisgaranti..
  11. To gode alternativer, ta den du liker best. Gjorde samme valget selv og endte med Tikka. Avtrekket avgjorde for meg selvom jeg synes B Bolt er ett mye penere våpen. Avtrekk kan fikses..
  12. Var i gravberget forrige uke, så ikke snurten av fugl. Dvs ei and og hørte noen traner på kveldstid. Det er tatt ut mengder med tømmer den siste tiden, nesten alt av gammelskogen er borte rundt der svigers har hytta. Svigerfar har jaktet der siden 70 tallet og har ikke sett så lite med fugl noen gang. Får håpe det snur og at det ikke gjelder over alt. Skogen er heldigvis stor..
  13. Ofte når det drøyer ut i tid er det pga at politiet mangler inntaksmelding fra ett ledd i kjeden. Hvis ikke leverandør har sendt melding om at de har sendt våpen til forhandler vil ikke kunden få våpenkortet før dette er ordnet. For meg virker det som at dette ikke blir fanget opp før våpenet er solgt til sluttbruker. Opplever ofte at at dette er grunnen til at våpenkort uteblir. Hvis forhandler tar en telefon til Våpenkontoret løser deg seg ofte fort(ere). Edit: rettet litt autokorrektur..
  14. Laminer blåkopien.. Upraktisk å ha med, men holder seg i det minste.
×
×
  • Create New...