Jump to content

dst

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dst's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Verktøy skall se brukt ut Stilige støtter!
  2. Ganske så "stock" enda. Må få byttet ut avtrekket etter hvert men ut over det er jag happy so far: 10/22 med Houges overmold stokk (Våpen-Søilens distributor-exclusive modell, Vortex Crossfire II 3-9 x 40, a-tec wave, tuffer buffer, kina-kopi versapod.
  3. Ser ut som mange bilder i gamle tråder ikke lenger virker. F.ex disse Ser ut som dom er linket til brukerens bildegalleri her på kammeret.
  4. Jag synes det er mye gøyere å lage egne ting relatert til hobbyer i stedet for å kjøpe ferdige versjoner av samme ting der det er mulig. Har lagd meg noen ting jag trengte til min Ruger 10/22. Har ikke mye erfarenhet med metall-arbeid men har en Myford ML7 metalldreiebenk fra 1948 som jag leker litt med. Puncher, messing og delrin (plastikk). Hammer med nylon og messing del. Resten i rustfritt. Noen andre som mekker sammen hjelpemiddel som dette?
  5. dst

    Vakuumpakker

    Jag har brukt Foodsaver V2860 en god del og eier no OBH sin motsvarande modell supreeme. mpx.no og komplett.no selger OBH til 799kr fra tid til annen. Dom er VELDIGT like. Foodsaver har bedre låsemekanisme og OBH har en irriterende ting at når jag skall dobbeltsveise (dvs jag åpner mekanismen etter jag har vakumpakket en pose, drar den litt inn eller ut, stenger og sveiser en gang til) så går det opp til flere sekunder fra den er låst/lukket til jag kan trykke på sveiseknappen. http://www.tretti.no/husholdningsappara ... er-v2860-i https://www.mpx.no/obh-nordica-supreme- ... ler/800296 Så hvis du finner OBH til 799 så er det en super maskin for pengerne. Til fullpris så foodsaver (av disse to). Har og brukt en av pakkerne fra jakt og fritid til 3000kr og dom mener jag er allt for overpriset.
  6. dst

    Ny "jeger"

    Hei! Svenske som har forvillet seg over fjellet til det våte vestlandet. Har flere jegere i familien "hjemme" i Sverige men har sjelv holdt meg til fisking frem til nå. Har nettop tatt jegerprøve og er helt grønn når det kommer til jakt. Håper at lære masse her, på banen og i skogen i løpet av dom kommende åren
×
×
  • Create New...