Jump to content

Berbu

Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Berbu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

23

Reputation

  1. Noen som vet hvilken kolbe og grep det er på denne og hvor den selges?
  2. Nei det må du ikke prøve, men du trenger ikke kjøpe 12/76 neste gang du handler da 12/70 fungerer fint i begge våpnene og du vinner svært lite ved å gå på 76 kontra 70.
  3. Ser ut som en Str på begge bildene synes jeg. kolbekappen ser tykkere ut nederst pga vinkel og den stikker ned under resten av kolben.
  4. Hadde en bekjent som ble tatt for å stjele for store summer på jobben han hadde i en elektronikk butikk. Han mistet selvfølgelig jobben der og ble anmeldt. Noen måneder senere ble han ansatt i våpen avdelingen på den lokale xxl butikken…
  5. Har byttet både kaliber og våpentyper tidligere , pleier å være gjort på noen minutter hvis du stikker innom våpenkontoret ditt. eventuelt kan du også sende en Mail direkte til saksbehandleren der du bor så avtaler dere bare tidspunkt når det passer at du kommer innom. mailadressen til saksbehandler pleier å være fornavn.etternavn@politiet.no
  6. Hvis du ikke betaler, blir søknaden registrert som ikke benyttet. Helt uproblematisk i forhold til søknad en annen gang. Men hvis du har planer om kjøp senere kan du betale for søknaden nå å benytte den innen et år. Du kan også be om å endre den til annet kaliber eller våpen hvis du finner noe annet som frister. Er veldig kjekt å ha liggendes en godkjent søknad som kan endres kjapt hvis noe spennende dukker opp, siden ny søknad kan ha skremmende lang behandlingstid
  7. Er vel mest overskudd fra kinesiske fabrikker de selger på disse utsalgene.
  8. Berbu

    verdi på børse...

    Legg ved noen bilder så dukker det nok noen opp, men i mine øyne er nok verdien begrenset av at den er registreringspliktig. slike cowboy rifler produsert før 1890 oppnår høye priser men med en gang den er registreringspliktig er interessen mye lavere dessverre.
  9. Det ser ut som sopp som er begynt å vokse, hvit mugg kan du vaske bort men sort og grønn mugg bør du dessverre kaste. hvis du skal redde dette ville jeg skjært bort området med sort/grønn mugg og passet god på di neste dagene for å se at du har fått bort alt. Sett gjerne på en liten vifte for å få bedre luftsirkulasjon. ofte begynner kjøttet og lukte surt etter slik mugg og da er det kort vei til søppelkassen her i huset.
  10. Takk for tilbakemeldingen spindrift, da er jeg uansett ikke milevis av med min tankegang. har du noen formening om hvor maks med n110 vil ligge? Vil helst unngå å lukte på maks da trykket nok kommer fort med n110 hvis jeg nærmer meg maks.
  11. Litt redusert er fint ja, har ikke behov for 1000ms på rypa. Men grunnen til valg av N-110 er at det var det jeg har i skapet som er noenlunde brukendes på 223.
  12. Heisann Handlet meg en ny rifle i 223 så må slenge sammen noen patroner så jeg får prøvd den litt før vinter rypejakta. Har noen komponenter liggendes fra sist jeg hadde en 223 men finner ikke mine gamle ladedata. Er det noen som kan tipse meg om en grei start ladning med vv n-110 og 52-55 Gr kule. tenker meg å begynne på litt over 15gr men er jeg helt på bærtur da?
  13. Di fleste enkelt løps haglene ble nok kjøpt kun fordi det var den billigste haglen butikken hadde på lager mens hagler enda var registreringsfri før 1990
  14. Berbu

    Rolling Block hagle

    Denne er en belgisk kopi, produsert etter 1890 så denne er registreringspliktig.
×
×
  • Create New...